,,LEPO SU NAM REKLI DA NE MOŽE” Desila se bračna kriza, zajednički posao je KAMEN SPOTICANJA

Muž Tamare Grujić poslovni je partner voditeljki

Foto: Printscreen video YouTube

Da je muž Tamare Grujić producent Vuk Đoković druga polovina voditeljke znaju čak i vrapci na grani. Poznato je i to da se bračni par, koji je pre izvesnog vremena dobio ćerku Lenku, dopunjava u svim pogledima, ono što, međutim, nije moglo ni da se pretpostavi jeste da će prvi problemi supružnika pripretiti da njihov odnos ozbilljno naruše.

Pročitajte: Ovo su najpopularnija imena u 2021. godini, ipak se tradicija poštuje

 

Na tu temu lično je Grujićeva govorila, pa otkrila šta je bio njen i Vukov kamen spoticanja i kako su bračnu krizu prevazišli.

– Lepo su nam rekli da ne može, zapravo da nije zdravo da muž i žena rade zajedno. Koliko jeste to bilo, toliko i nije. Problemi među nama nastupili su jer smo dosta različiti, što je divno za život ali za posao je stravično. Ja koja volim da je sve na vreme, štreber sam i volim da se pripremim, detaljna sam, dok je on, s druge strane, uvek bio car direktor filma ili serije koji svima baca koske, svi ga obožavaju…Iz tog ležernog stava kada smo počeli samostalno da radimo došao je do toga da zapravo sada on treba da je najodgovorniji. Tu smo se on i ja kosili… Trebalo nam je godinu dana dok se nismo ušemili, zapravo jedna sezona, naredna je već išla glatko – izjavila je voditeljka “Radne akcije”.

MOŽDA VAS ZANIMA: Edita u krevetu sa dečkom pokazala koliko su zaljubljeni

Izvor: story.rs