,,NIJE MI BIO CILJ DA BUDEM BOGAT, NEGO DA MOJA MAJKA NE MORA DA RADI DVA POSLA” Bojan Marović maloletan izgubio oca

Život Bojana Marovića nije bio lak

Foto: Instagram

Prošlo je punih dvadeset godina otkako je Bojan Marović zablistao na festivalu “Sunčane skale” sa pesmom “Više te nema”, najavljujući da je na putu da postane muzička zvezda.

Iako nije stigao do vrhova koje su mnogi predviđali, snimio je niz pesama koje su mu donele popularnost, a i danas je aktuelan na muzičkoj sceni, iako se retko pojavljuje u medijima.

Pročitajte: NAKON ŠTO SE RASTALA SA FONTMENOM MAGLA BENDA, JOVANA KRENULA DALJE: Sa ćerkom živi ovde

 

U međuvremenu je završio Muzičku akademiju na Cetinju, smer violončelo, a pored pevanja angažovan je i kao kompozitor i tekstopisac.

Mnogi veruju da bi Bojan Marović daleko dogurao da ga nisu omele porodične prilike. Naime, kada je imao 16 godina preminuo je njegov otac Darko, koji je bio bokser podgoričke “Budućnosti”. On je tada postao glava porodice i preuzeo brigu o majci Sanji i deset godina mlađem bratu Borisu.

Gostujući nedavno na televiziji “Una”, Bojan je iskreno priznao:

– Nije meni cilj nikad bio da budem ni bogat, ni slavan. Meni je cilj bio samo da moja majka ne mora da radi dva posla, nikad više u životu. A moja majka je nekada radila i tri posla odjednom, da bismo brat i ja danas bili takvi kakvi jesmo. Možda nismo idealni, ali ja smatram da smo čestiti ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DoctorLove (@doctorzaljubav)

Izvor: hellomagazin.rs