PREDUZELI DRASTIČNE MERE: Seka i Veljko u ozbiljnoj krizi!

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u krizi preduzeli drastične mere

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u krizi preduzeli drastične mere piše “Scandal!”. Naime, tokom pandemije korona virusa, ozbiljne posledice osetile su se na polju privatnog biznisa, pa su njih dvoje odlučili da prodaju restoran u Staroj Pazovi i teretanu koju su svojevremeno otvorili na Novom Beogradu.

Pročitajte: CILJ MI JE DA BUDEM SEKA ALEKSIĆ! Nakon svadbe Đanijevog sina, Seku svi pozivaju na slavlje!

Pandemija je drastičo uticala na profit pa su Seka Aleksić i Veljko Piljikić u krizi odlučili da rasprodaju imovinu:

– Seka je na samom početku pandemije donela odluku sa Veljkom da proda i restoran. Istina, restoran je radio sjajno i dobro je zarađivao, ali svakako to nije bilo moguće tokom pandemije, pa se ispostavilo da je u pravu, te da je napravila odličan poslovni potez i tako izbegla deficit u zaradi – kaže izvor za pomenuti list, a dodaje da su se nedavno odlučili i za prodaju svojih deonica u teretani.

– Što se teretane tiče, ona je svoj udeo u vlasništvu prodala pre nekoliko nedelja, ali je zadržala nekoliko sprava i preselila ih u svoje dvorište, pa je sada sebi napravila savršen kutak za vežbanje. Inače, i teretana je radila odlično, ali se Seka iz tog posla povukla jer sa Veljkom ima druge planove što se privatnih poslova tiče.

Seka Aleksić i Veljko ponovo su napravili sjajan poslovni potez, a kako izvor kaže sada se spremaju za nove poslovne poduhvate, jer su navikli da uvek imaju i privatni biznis kome su posvećeni.

Izvor: story.rs