NAKON ŠTO SE RASTALA SA PEVAČEM KRENULA DALJE: Jovana Jocić napravila važan korak za ćerku i sebe

Jovana Jocić napravila korak napred

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što se rastala sa frontmenom ,,Magla benda” Vladanom Savićem, Jovana je krenula dalje. Sa pevačeom ima ćerkicu, a nakon bolnog perioda došlo je vreme da pronađu svoj kutak.

“Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu. Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi ovoga ne kontaktiraju jer nikakve dodatne komentare nećemo davati”,  napisala je blogerka na svom Instagram nalogu, a Vlada je takođe šričao  da se razilaze u odličnim odnosima kao i da im  je sreća ćerke na prvom mestu.

“Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka”, rekao je Vladan za “Blic”.

Delić svog novog prostora Jovana je pokazala na Instagramu. Kako je navela ovo je tek početak prireme raja za njenu ćerkicu i nju.