DETALJI TAJNOG SUSRETA: Jelena i Duško pred velikim zadatkom

Podela imovina nakon razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića mnoge zanima

Foto: ATA Images

Pevačica je samo jednom i to u zvaničnom saopštenju spomenula neke od detalja razvoda, dok je Duško ostao bez komentara ili bar javno. Ipak koliko god želeli da se ova tema ne ,,pokrene” njihov razvod je jedna od većih aktulenosti trenutno.

PROČITAJTE: UOČI PRIZNANJA DA SE RAZVODI JK NAŠLA PISMO: Volim te i ne mogu da živim bez tebe

,,Star” prenosi da se supružnici nisu dogovarali o podelili imovine već su sve prepustili advokatima. Prema tvrdnjama tog lista, advokati su se sreli prethodne nedelje i iako nisu bili pristuni Jelena Karleuša i Duško Tošić, raspodela imovine bila je tema razgovora advokata i to čak sedam sati.

Kako izvor otkria starteljstvo će pripasti Jeleni i Dušku podjedanako:

– Jelena i Duško se uopšte nisu videli tih dana, niti su pregovarali oko podele imovine. Njihovi advokati su se sastali, pa su 7 sati pregovarali oko toga šta će kome posle razvoda pripasti. Kada su se njih dvoje venčali, 2008. godine, Duško tada nije imao nijednu nekretninu na svoje ime, čak ni kuća u Orlovatu nije bila na njegovo ime, dok je Jelena još tada imala kuću u Zemunu i stan na Novom Beogradu. Vila koju su kupili pre tri godine ostaje Jeleni i deci, a biće prepisana na njihove ćerke kroz ugovor o poklonu. U međuvremenu Duško je kupio još dva stana u Beogradu, koji će ostati njemu. Još uvek je sporno koliko će Duško davati za alimentaciju, pa su zbog toga njihovi advokati ugovorili još jedan sastanak. Starateljstvo će pripasti i Jeleni i Dušku, tako da će ćerke uvek moći da viđaju oca, ali ostaju da žive sa majkom, što je bila njihova odluka – priča izvor i dodaje:

– Tokom četrnaest godina braka njih dvoje su stekli ozbiljno bogatstvo, pa se imovina procenjuje na više miliona evra. Na sastanku su njihovi advokati veći deo rešili i dogovorili, ali će se ipak još jednom sastati, nakon što svako od njih popriča sa svojim klijentom.

– Jelena je odmah posle prvog sporazuma sa ćerkama otišla na more i naglasila je svom advokatu da će o ostalim detaljima pričati kada se vrati jer sada želi da se posveti ćerkama kojima nije lako što im se roditelji razvode.

S obzirom na to da se par nije odlučio za javno oglašavanje, zasigurno oboje žele da sam proces prođe što bezbolnije po njihovu decu, a detalje ćemo saznati onda kada oni odluče da je vreme za to.