TEŠKA NEDELJA JE PRED NAMA: Najveći novčani problemi, a samo će ovaj dan biti SREĆAN!

Ples planeta koji je pred nama ove nedelje može biti izazovan, naročito usled Marsa u Biku kada preduzimamo akcije nepromišljeno, a trebalo bi da budemo više disciplinovani.

“Mars je “glupi ratnik”, on kreće u akciju – on nas pokreće na akciju, ali kako će se ta energija koristiti, to već druge planete određuju – Merkur, Venera, Jupiter.” – istakao je astrolog Dušan Veličković u emisiji “150 minuta”. “Mars u Biku daje probleme sa finansijama, jer Bik je generalno znak koji govori o vrednostima.”

“Mars u Biku daje uvredljivost, kratak fitilj, da ne razmišljaju kada stisnu gas…” Pored Marsa u Biku, očekuje nas još jedan loš aspekt Merkura i Jupitera, za koji astrolog ističe da može doneti lažni optimizam – “Ovo je sad jedna velika borba protiv sebe i velike želje da pobedimo te neke limite.”

Dušan Veličković ističe kako energiju Marsa možemo preokrenuti u povoljniju: “Mars u Biku daje probleme sa finansijama, jer Bik je generalno znak koji govori o vrednostima. Ali Mars nije dobar gde god se nađe, posebno kod mladih ljudi koji ne znaju da ga savladaju. Mi celog života učimo jednu bitnu lekciju, a to je da ovladamo našom impulsivnošću, srčanošću, životinjom u nama. Dokle god govorimo “To je bilo jače od mene” – mi nismo razumeli ono o čemu nam priča Mars. Tek kada ne budemo imali izgovor, mi smo njega dresirali, disciplinovali, on počinje da radi za nas gde god se nađe.”

Iako ova nedelja može doneti nevolje i napetost, jedan dan može biti blagonaklon – “U sredu je Sunce na Siriusu, to je jedan taličan dan, svi će imati malo više sreće.” – ističe atrolog Dušan Veličković.

Naglasio je da će 13. jula pun Mesec biti u znaku Jarca, a Venera koja kreira kvadrat sa Neptunom može otkriti preljube u romantičnim vezama.

Izvor: zena.blic.rs