OPROŠTAJ KOJI SLAMA SRCE: Influenserka rodila zdravu bebu, nakon dva dana iznenada je preminula!

Britanska influencerica Lauren Rouz Goodger” objavila je putem društvenih mreža tužnu vest kako je njena ćerka Lorena preminula samo dva dana nakon rođenja.

 

– Lorena, počivaj u miru. Bila je najljepša zdrava beba koju sam ikad videla, baš kao i njena sestra La Rose. Rečima ne mogu opisati kako se osećam  kao majka koja je nosila dete mesecima savršeno i rodila ga, a anđeo mi je sada oduzet. Nije bilo komplikacija na porodu ni u trudnoći, bila je dobro i zdrava, ali neću sada ulaziti u detalje jer znam da ništa nije bilo pogrešno s njom ni sa mnom. Slomljena sam. Vratila sam se kući iz bolnice, ja i Čarli proveli smo toliko vremena s našom devojčicom Lorenom i još se nisam oprostila s njom. Molim vas, mogu li zamoliti fotografe da poštuju našu privatnost. Nikada neću preboleti ovo, ali naučiću  kako živeti svaki dan s Lorenom u srcu, ona će uvek biti sa mnom i ja ću opet biti s njom jednog dana. Moja Lorena, volim te puno –  napisala je uz crno-belu fotografiju na kojoj drži dečiju ručicu.

 

– Jako mi je žao, suze mi idu dok ovo čitam, ne mogu to ni zamisliti, ostani jaka – jedan je od mnogih komentara ispod fotografije.

Influenserka je redovno od prvog dana svoje pratioce obaveštavala o svojoj trudnoći i samom napredovanju. Svi su željno očekivali porođaj i radovali se zajedno sa njom.

Izvor: najzena.rs