PREPOZNAJTE LOŠEG LJUBAVNIKA: Pet vidnih mana

Drage dame konačno možete saznati kako da za tili čas prepoznate muškarca koji ne da nije vešt u se*su, nego će se*s sa njim biti katastrofa.

Foto: Pixabay/OmarMedinaFilms

Pročitajte i: Dejan Jelača ispričao svoje ljubavno iskustvo! 

Retko ko ima savršen seks na početku veze, potrebno je vreme da se partneri opuste i dobro upoznaju u krevetu. Ali, loš seks i te kako može da pokvari stvari, a lavinu lošeg raspoloženja će pokvariti manjak rada na poboljšanju.

Međutim, postoje znakovi koji vam mogu ukazati na to da je vaš frajer očajan u krevetu, pa ako ovo primetite samo mu brzo dajte korpu.

Ne poziva vas na dejt

Muškarac koji vam se dopada ne pokazuje inicijativu za dopisivanje i ne poziva vas na izlaske? Škrt je na osećajima? U tom slučaju velika je verovatnoća da je loš u krevetu.

Nestrpljiv je

Ukoliko ste tek započeli vezu sa muškarcem koji nema strpljenja da vas sačeka dok se spremate za izlazak, požuruje vas dok se šminkate i oblačite, onda to može biti znak da nije dobar u se*su. Takav muškarac je jako samoživ.

Mlakonja

Nesigurna je ličnost, nije samostalan, uvek nešto proverava i negoduje… Ukoliko je takav u svakodnevnom životu, onda vam neće pružiti užitak ni u krevetu.

Neuredan je

Od neurednih muškaraca bi trebalo da bežite kao muva bez glave. Osnovna higijena i uredna soba je nešto što se podrazumeva. Se*s sa neurednim partnerom nikako neće valjati.

Nema stila

Ukoliko muškarac nema trunke osećaja za stil, stalno nosi bezličnu garderobu, izlizanu odeću i pocepane čarape, moguće je da će vam seks biti očajan.