Sve se srušilo kad je Nebojša otišao: Evo kakav odnos Milica ima sa njegovim sinovima iz prvog braka

Supruga Nebojše Glogovca čuva sećanje na slavnog glumca

Foto: Instagram

Prošlo je više od četiri godine otkako je glumac Nebojša Glogovac preminuo usled teške bolesti, a njegova udovica Milica Glogovac od tada nastoji da njihovoj ćerki Sunčici omogući što normalnije odrastanje ali i da sama prebrodi takav gubitak. U avgustu će biti održani Dani Nebojše Glogovca u njegovom rodnom Trebinju ali sećanje na njega zapravo nikada ne prestaje. Supruga Nebojše Glogovca dala je pre nekoliko meseci intervju za “Story” u kojem se iskreno osvrnula na period iza nje i novu svakodnevicu koju mora da živi bez njega.

– Neke boli, ali i neke ljubavi, nose se dok god ste živi – rekla je supruga Nebojše Glogovca i priznala da joj nije bilo lako ali da je naučila da gleda pozitivno.

– Definitivno čovek može da podnese mnogo više nego što misli, ali na tom putu mora da prihvati i da je nekada okej da ne bude okej. Rekla sam sebi da život nije uvek lak i lep, ali da je nekada predivan. Život je vredan, on je dar i zato ne smemo da trošimo ono što je najdragocenije, a to je vreme sa ljudima koje volimo niti da ga traćimo na stvari koje nisu važne – objasnila je supruga Nebojše Glogovca i osvrnula se na odrastanje ćerke.

Foto: Instagram

– Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina – rekla je Milica koja i dan-danas uz sebe ima podršku Nebojšine porodice.
– Pre svega podrška mi je moja porodica, roditelji, sestra i brat, ali i Nebojšina porodica. U kontaktu sam sa Nebojšinim sinovima iz prvog braka, svi smo i dalje jedna porodica i svi se mnogo volimo – istakla je supruga Nebojše Glogovca.

Izvor: story.rs