MOJA HARIZMA SVE MOŽE DA NADOMESTI! Kija Kockar otkrila da li ima komplekse: Volim svoje telo i volela bih ga kakvo god da je!

Pevačica Kristina Kija Kockar trenutno boravi u Ulcinju gde je sinoć nastupala sa pevačem Acom Lukasom na otvaranju Velike plaže koja se zove Royal beach.

Foto: Instagram

Nakon uspešnog nastupa odgovorila je na pitanja koja najčešće zanimaju ženski deo publike. Ona je takođe pokrenula svoj brend kupaćih kostima pod nazivom ,,Mej dejz”.

Za Hype ženu pevačica je otkrila da li je zadovoljna prodajom:

– Super. Nisam još stigla ja da obučem ali evo kreće leto. Kupaci se rade u Srbiji, italijanski materijal, nešto sto traje, kao i sami modeli koji su jednostavni a to je sada jako popularno ponovo u svetu.

S obzirom na to da Kija važi za jednu od najse*sipilnijih žena sa domaće javne scene, iznenadila se pitanjem da li je ponosna na svoj izgled.

– Pa nisam nikad razmisljala o tome. Volim svoje telo, i volela bih ga kakvo god da je. Niko nije savršen. Ali da, svesna sam svojih prirodnih atributa sto se tice mog tela, svoje lepe kože i cistog lica. A ponosna sam na sačuvan razum.

Čak i najlepše žene imaju komplekse u vezi sa svojim izgledom. Pevačica je bez ustezanja priznala da ih i ona ima.

– Da sam mršava. Kad sam bila mladja. Visina mi nikad nije bila problem jer momci su oduvek voleli što sam niža. Ali sam imala kompleks što sam mršava. To je bilo kad sam bila mlada jako. A onda sam ušla u pubertet tek u osmanaestoj i ostala sam mršava ali sam dobila i previše ovih lepih atributa. Sad nemam nijedan kompleks. Možda mi se nešto na trenutak ne svidi kad se pogledam ali to me zaista drži trenutak. Možda jednog dana zbog zdravlja bih se odrekla hrane koju volim ako je problem, ali zbog izgleda ne. Moja harizma sve može da nadomesti.