,,NISAM MISLILA DA NE MOŽE DA SE PREVAZIĐE” Anastasija Đurić: Koliko je dolazak dece promenio odnos sa suprugom?

Njihova ljubavna priča počela je kao pogrešna procena

Foto: Instagram

Popularna blogerka i influenserka Anastasija Đurić je sa suprugom Stevom 13 godina u emotivnom odnosu. Njihova ljubavna priča na samom početku nimalo nije izgledala kao ljubavna, ali danas blogerka može da se pohvali neizmernom podrškom, svakodnevnom pažnjom i najlepšim poklonima-  sinovima.

Mislila je da se njena drugarica ,,muva” sa njenim sadašnjim suprugom

-Moju drugaricu smo zezali da se muva sa mojim sadašnjim suprugom (nije bilo tako). Ona je išla u čitaonicu na fakutetu i tamo ga je upoznala, družili su se, iako je ona uvek pričala imam drugara Stevu koga sam upoznala u čitaonici. Rekla je da on pravi žurku i da idemo. Pomislila sam pa nemam 18 godina da upadam na žurke, a imala sam 19. godina. Na kraju odemo.  Kako sam mislila da se oni muvaju, pošla sam sa tim uverenjem. On kada me je video bio je usmeren na mene, da priča sa mnom i šarmirao me. Ništa me nikada nije razočaralo, posle nedelju dana smo se smuvali-počinje Anastasija.

,,Dolaskom prvog deteta nastupile su svađe”

Foto: Instagram

-Mi smo zajedno od novembra 2009. godine, venčali smo se 2015. godine, a 2019. smo dobili prvo dete i do tada se nismo posvađali. Dolaskom prvog deteta nastupile su svađe, pre svega zbog umora i neispavanosti. Zanimljivo je da parovi koji su kratko zajedno, njih beba učvrsti. Ipak, nama je to bila novina i mislim da je to nespavanje i stres, jer sam imala prevremeni porođaj i period adaptacije na dete nas je malo uzdrmao. Ali nikada nisam pomislila da ne može da se prevaziđe- objašnjava blogerka.

Anastasija je ispričala kako funkcioniše njihova svakodnevnica nakon dolaska dve bebe, Andreja i Alekseja i koliko se odnos među partnerima tada zaista promeni.

-Mi pokrećemo jedno drugo. Sa dvoje dece danas jeste teško i da pričamo, jer su oni mali i bude haos, ali se trudimo da imamo neko vreme za nas, bar uveče. Mislim da to mnogo znači. Na primer, juče smo bili u tržnom centru i kad smo sami kao da godine nisu prošle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANASTASIJA DJURIC 💫 (@anastasija)

 

-Svojoj kumi i drugarici sam rekla ,,Ana on kao da je dobio priručnik za mene, on tačno zna kad kako i šta treba sa mnom, ja to nisam doživela. ” Kupio me svojim ponašanjem-kaže Anastasija.