Kakvi su kupaći kostimi aktuelni ovog leta?

U emisiji ,,BeHype” koja se emituje utorkom od 21:10h možete pogledati kakvi kupaći kostimi su aktuelni ovog leta. 

Foto: Pixabay

Peto mesto- heklani kupaći kostimi

Heklani kupaći kostimi izgledaju vrlo zabavno, ali  više podsećaju na topove koje bismo nosile uz duboke pantalone ili suknje. Ovaj swimwear trend podrazumeva bikini like kupaće koji su, uglavnom, šareni. U toku modnih nedelja spring/summer videli smo mnogo kupaćih kostima koji će biti popularni ovog leta, ali je definitivno heklani brzo preuzeo vođstvo.
https://www.instagram.com/p/Cd5qvkBNxsw/

Četvrto mesto-šljokičasti kupaći kostimi 

Definitivno su nešto što svi želimo da nosimo ovog leta. Zamislite vaš preplanuli ten u kupaćem koji ima šljokice, pa sija pod sunčevim zracima. Cirone Swim, koja je definitivno zamenila Victoria’s Secret  kupaće kostime, u svojoj kolekiciji ima šljokičaste kupaće kostima različitih modela, ali je dvodelni kupaći bez traka veliki favorit ovog leta.

Treće mesto-trake oko struka

Već prošle godine smo videli kako mnoge poznate ličnosti nose kupaće kostime čije trake obavijaju oko struka. Ovaj trend se nastavio i sada možemo da nađemo kupaće čiji gornji deo ima mnogo duže trake kako biste mogli više puta i na različite načine da ih obavijete oko sebe.
Ovaj model kupaćeg kostima dolazi u različitim bojama i različitih printova, pa je najbolje da ga nosite tek onda kada vaša koža već potamni, jer će vam u suprotnom na telu od trakica ostati bele linije. Ovo leto će biti prepuno jarkih boja kao što su crvena, žuta i zelena, pa će se to preneti i na trendove kupaćih kostima, ali će crvena definitivno dominirati.

Drugo mesto- trouglasti kupaći

Ovog leta ćemo trouglaste kupaće kostime svi vezati naopako. Izgledaju veoma zabavno, ali silueta ostaje. Vežite svoj bikini baš kao manekena Elsa Hosk i bićete potpuno in.

https://www.instagram.com/p/CclDz-nLWGi/

Prvo mesto- jednodelni kupaći kostimi sa prorezima

Jednodelni kupaći kostimi su evergreen i nikada neće izaći iz mode. Međutim, kako je serija Pam & Tommy postala vrlo popularna, tako se na scenu vratio i jednodelni crveni kupaći, baš kao onaj koji je nosila Pamela Anderson u seriji Baywatch. Ali, crveni kupaći nije uspeo da nadmaši još jedan trend kupaćih kostima koji se vratio i 2012.
Nama se sigurno čini da je ovaj trend skoro bio tu, ali ne, ovakve kupaće kostime smo noslili leta 2012. ili 2013. i sada ćemo ponovo nositi one koji su između jednodelnih ili dvodelnih – niko ne zna.