OKRŠAJ NA IBICI! Anastasija i Vanja Gudelj u klinču, sve pršti između snajke i zaove! (FOTO)

Anastasija Ražnatović i sestra Nemanje Gudelja su kao sestre

Foto: Instagram

Poznato je da su Anastasija Ražnatović i sestra Nemanje Gudelja, pevačicinog novog izabranika, zajedno na odmoru. Društvo im pravi čitava porodica fudbalera, a po fotografijama koje snaja i zaova dele na “Instagramu” reklo bi se da se lepo provode, kupaju, sunčaju, isprobavaju specijalitete, ali i dosta šetaju.

Foto: Instagram

Divan način da namiliji poznatog sportiste u potpunosti upoznaju snaju i vide je u pravom svetlu, isto tako je lepa zgoda da i ona uvidi u kakvu to porodicu bi jednoga dana, a po udaji za Nemanju, mogla da uđe.

Anastasija i Gudeljev mlađi brat Dragiša Gudelj odmah su kliknuli, energije su im se poklopile a pisalo se i da su im modni stilovi dosta slični. Moda kao tema zajednička je i Anastasiji i sestri njenog izabranika, teniserki Vanji Gudelj, koja po svemu može da parira pevačici.

Posmatrajući fotografije sa letovanja i njihove modne kombinacije reklo bi se da Anastasija Ražnatović i sestra Nemanje Gudelja tokom odmora svaki trenutak koriste kako bi odmerile modne stilove. Na njima su stalno nove, posebne kreacije, a to koliko im je važno da su usklađene i stilizovane svedoče i fotografije nastale tokom jedne od zajedničkih šetnji.

Anastasija je za tu priliku obukla široku crno-belu suknju i top, dok je Vanja odabrala bele pantalone i plavu košulju koju je uklopila sa kupaćim kostimom i naočarima. Fotografije snaje i zaove kruže društvenim mrežama a svi raspravljaju o tome koja se lepše obukla.

Izvor: story