OVO JE KUĆA O KOJOJ SE PRIČA: Nikolina i Vidoje potrošili 800.000 evra na vilu!

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek. Prema njegovim rečima, Nikolina je insistirala da što pre završi kuću koju su gradili jer joj je na prvom mestu da sebi obezbedi lagodan život.

– Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želeo najviše na svetu. Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: “Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila.” Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovde kad dođe u Beograd – rekao je Miša za Republiku.

Foto: Instagram

Inače, Nikolina i Vidoje su planirali da se sa ćerkom Unom presele iz Beograda u Zagreb.

Nikolina je svojevremeno na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda kuća od 500 kvadrata za koju su uzeli kredit od 800.000 evra, a ona je tada i otkrila detalje selidbe.

– Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno, rekla je nedavno Nikolina Ristović za Story.hr.

– Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime – rekla je voditeljka koja je rekla da otkrila da je sama osmislila i samoodrživi vrt.

– Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela – dodala je.

Foto: Instagram

Odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije jednostavna, ali su se odlučili na život u Hrvatskoj jer je mirnija, manja i jednostavnija sredina za vaspitanje deteta i praćenje vanškolskih aktivnosti.

SVEKAR NIKOLINE PIŠEK ZGROZIO SVE PRISUTNE IZJAVOM!

Izvor: kurir.rs