ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ U MILANU: Najmoćnija Srpkinja nosi hrabru kombinaciju, a opet ne izgleda vulgarno!

Tamara Kalinić važi za jednu od najbolje obučenih Srpkinja u svetu, a modni uticaj ove influenserke je toliki da je svojevremno uvrštena i u 100 najmoćnijih blogera u Velikoj Britaniji na listi magazina “Sunday Times”.

Foto: Instagram

Tamara je redovan gost Nedelja mode i brojnih prestižnih revija širom sveta, pa je tako nedavno prisustvovala predstavljaju muške kolekcije luksuznog brenda Etro u Milanu. Poznata Srpkinja blistala u je elegantnom, jednostavnom, a opet tako trendi izdanju, pokazavši koliko dobro izgleda kada jedan formalan, relativno strog komad spojite sa izazovnim trendom.

Ona je izabrala kvalitetno krem odelo, sačinjeno od pantalona širokih nogavica i dužeg sakoa, ali je ovaj prefinjen komad začinila jednim seksi detaljem. Naime, Tamara ispod sako nije nosila ništa osim kratkog topa od zlatnih šljokica koji je ličio na grudnjak.

Blogerka je tako istakla svoju vitku figuru i ravan stomak, a kako je ovaj izazovan top ponela uz odelo, pošlo joj je za rukom da izgleda atarktivno i zavodljivo, ali ne i vulgarno.

Kalinić je celu ovu modnu priču zaokružila krem salonkama, brendiranom crnom torbicom i naočarima za sunce sa minijaturnim okvirima u retro duhu.

Izvor: zena.blic.rs