JUTJUBER KUPIO LAVA: Daje mu mleko iz flašice i spava sa njim!(VIDEO)

Jutjuber Stefan Janković (20) poznatiji kao Janko intrigira javnost svojim postupcima, a sada je ponovo otišao korak dalje.

Foto: Instagram

Nakon što se hvalio kako razgovara sa ženom sumnjivog morala i smeje se na fore jer “on zna za šta je ona plaćena” iako je bio jedna punoletan tada, uspeo je da skrene pažnju na sebe.

Sada je otišao korak dalje, pa kako bi na društvenim mrežama pokazao da je “faca” i da “nema toga što on ne može”, kako je naveo, kupio je lava i čuva ga u stanu kao da je u pitanju domaća mačka.

On snima video priloge u kojima pokazuje kako hrani divlju životinju na flašicu i kako izgleda njihova svakodnevica.

Objavio je dva klipa na TikToku, kao i jedan na Jutjubu gde je “uslovio” pratioce da taj video mora da skupi 50,000 lajkova da bi dobili nastavak priče o “kućnom ljubimcu”.

https://www.tiktok.com/@stefan_jankovic/video/7111751267717893381?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=7111751267717893381&refer=embed

Ono što takođe “upada u oči” jeste to da ga niko ni na jednoj društvenoj mreži ne osuđuje što se odlučio da divlju životinju drži u stanu, a samim tim pošto mu to nije prirodno stanište, muči lava.

Na društvenim mrežama nižu se samo pozitivni komentari:

“Super što si kupio lava. Bravo Janko, najbolji si. Odličan video kralju”, “Svaka čast Janko samo tako nastavi nadam se da ćeš ga zadržati i napraviti neko veliko igralište i dom za njega!”, “Ne može baš svako da ima lava, samo posebni ljudi. Bravo Janko, čestitam”, ređali su se komentari ispod njegovih objava.

Izvor: kurir.rs