JELENA VASIĆ O NOVOM PROJEKTU I SKLADNOM BRAKU: ,,Nije lako biti žena pevača, ali nosim se sa tim veoma dobro”

Jelena Vasić, stomatolog i supruga pevača Slobe Vasića ispričala je da li živi svoj život iz bajke  i na koji način se na tom putu bori sa poteškoćama. Jelena i Sloba postali su roditelji u martu prošle godine, te im se u njihovoj borbi pridružila ćerka Marija. Da li su Jelena i Sloba jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni?

 

Foto: Instagram/lela_misslela

,,Žena pjevača nije ni malo lako biti”

-Smatram da svako ko voli, taj je i ljubomoran. Žena pjevača nije ni malo lako biti, ali nosim se sa tim veoma dobro. Dođu svakakve situacije, ali kroz razgovor i povjerenje se sve riješi, tako da nema opasnosti tu! Našli smo se, ako Bog da,  zauvijek. Tajne nema za uspešan brak, ljubav i poštovanje je ključ svega, priča, povjerenje, razumijevanje, posvećenost, pažna-priča Jelena za Hype ženu.

Foto: Instagram/lela_misslela

Neplanirana trudnoća, ali najlepši osećaj

-Prva reakcija je bila: iznenađenost. To nam se jednostavno desilo- neplanirano. Ali ne kažu ljudi dzaba, neplanirane stvari su najljepše! Tako i ovo… Nema ljepšeg osjećaja nego biti majka, to niko ne može da opiše dok to ne postane. Hvala dragom Bogu na tome!-objašnjava Jelena.

Da li se sve može uklopiti kada se hoće, i koliko je zaista teško uspostaviti balans između brige za porodicu i poslovnih obaveze nastavlja:

-Sve se može, kad se hoće. Treba samo sve lijepo isplanirati i organizovati, i za sve ima prostora i vremena. Porodica je ipak najvažnija na svijetu, tako da se maksimalno trudim da na tom polju budem najbolja, ali takođe ništa drugo ne želim da zanemarim. Evo ovom prilikom mogu i da najavim nešto novo u mojoj struci, i jedva čekam da podijelim to sa vama svima uskoro!- ističe ona.

NAŠLI SU SE ZAUVEK!

Foto: Instagram/lela_misslela

Mama i supruga, ali i stomatolog po struci, Jelena je odlučila da dodatno usavrši svoje znanje. Zato, ona može da istakne da je doktor za aplikaciju hijaluronskih filera.

-Kada sam upisala stomatologiju, uvijek me je privlačio taj estetski dio. Inače, ja volim umjetnost i volim da crtam, a to je neki vid umjetnosti. Samim tim me je to i privuklo. Prelijepo je nekoga uljepšati, a da vam taj neko bude zahvalan i da bude srećan- završava Jelena.

Foto: Instagram/lela_misslela