KAKO AKTIVIRATI ZONE BOGATSTVA: Uz ove predmete privlačite novac!

Prema feng šui učenju, u našoj kući postoje zone bogatstva. Evo kako da ih aktivirate i privučete više novca i blagostanja.

Foto: pixabay

Feng Šui je drevna metoda koja se zasniva na protoku energije i na balansu između negativne i pozitivne. Svoj dom, kao oazu mira treba da uredite tako da u njoj nesmetano kruži pozitivna energija, da otvorite kanale za sreću, zdravlje i blagostanje, a izbegnete sve negativno i loše. Feng šui može da pomogne da privučete više novca. Da biste to uradili, potrebno je da napravite nekoliko malih promena u svom domu i na taj način aktivirate zonu bogatstva.

Mesta u kući koja su odgovorna za bogatstvo

Dnevna soba– ovo mesto je mesto okupljanja porodice, prijatelja i veoma je važno jer se či energija ovde skoro nikada ne zadržava dugo. Neprestano kruži i mora da joj se obezbedi nesmetan prolaz.

Hodnik- Ovo je tačka u kojoj su okolni svet i vaš stan povezani. Ulazna vrata ovde igraju posebnu ulogu.

Radna soba, ako je imate, takođe je zona bogatstva jer se u njoj radi, stoga i na nju treba obratiti pažnju.

Element odgovoran za uspeh i bogatstvo je Voda. Pomoćni elementi – Drvo i Zemlja. Zato se preporučuje da se u dnevnu ili radnu sobu stavi akvarijum sa ribama ili kornjačama ili mini fontana. Ako to nije moguće, može i slika na kojoj je prikazana voda koja teče- reka okean, vodopad…

U dnevnu ili radnu sobu treba staviti i nešto od pomoćnih elemenata zemlje i drveta. Najbolje je u tu svrhu korstiti biljke- drvo novca, ljubičica, oleander.

U zonu bogatstva dobro je staviti figuricu žabe, sove, feniksa, zmaja jer ove životinje privlače novac i blagostanje. Ako nemate figuricu, može i slika.

U hodnik je dobro staviti potkovicu, jer potkovica privlači sreću. Mora biti okačena sa krajevima nagore. Ovo će doneti više sreće u kuću. U

hodnik ili na radni sto možete staviti novčiće za sreću.

Savet je da izbegavate kaktuse, naročito u zoni bogatstva . Ova biljka blokira kretanje bilo kakvih tokova – i negativnih i pozitivnih. Možete ga staviti na prozor u spavaćoj sobi ili u kuhinji radi zaštite od negativne energije koja dolazi spolja.

Izvor: sensa.mondo.rsK