,,SNIMALI SMO I POSVAĐANI, TO JE BILA BAŠ GLUMA!” Vidak o gubitku bebe sa Marinom, razvodu i najvećoj životnoj borbi (VIDEO)

Vidak Zagorac je prvi Jutjuber koji priča otvoreno o svom  odnosu sa bivšom suprugom Marinom, kao i o najbolnijem trenutku za oboje, gubitku bebe i to u sedmom mesecu trudnoće.

,,NIJE POSTOJALA OPCIJA ABORTUSA!”

-Oženio sam je, čekali smo dete. Bila je velika ljubav. Sve na mrežama, milion puta sam rekao pratiocima, sve što gledate je ono što mi hoćemo da vidite. Nećemo objaviti da se svađamo. Snimali smo i posvađani, to je bila baš gluma!– iskren je Vidak.

Sa voditeljkom Jovanom Popović Andrić u emisiji City Hype Vidak je govorio o najsitnijim detaljima braka. Kako on kaže trudnoća je bila planirana. Zapravo popularni par još uvek  je venčan. Takođe, Jutjuber je govorio o razlici u godinama i koliko je ona uticala na krah vezi. Naime, Marina je od Vidaka starija tri godine detalje priče možete gledati na kanalu Hype TV.

-Nije postojala opcija abortusa, kada smo saznali da je trudna.  Marina je bila sedam meseci trudna kada je izgubila bebu. Ne mogu da kažem da je bilo teže meni, neka bude podjednako- objašnjava on.