IVA GRGURIĆ VIDNO SMRŠALA: ,,Ko će na crtu da mi stane?”

Bivša voditeljka Iva Grgurić posvećena je svom fizičkom izgledu.

 

Instagram foto

Naime, Iva je popularna po svojoj dijeti koja podrzumeva da ima samo jedan obrok dnevno i to u 20h. Tada, kada je to otkrila svojoj publici mnogi su se neprijatno iznenadili i kritikovali je. Na tu temu Iva je govorila i za Hype ženu:

-Pošto jedem tek u 20h, do tada isključivo pijem limunadu bez šećera i to rano ujutru, i u to dodam i himalajsku so. Nakon toga, tokom dana nastavljam da pijem  limunadu i espreso. Iako imam jedan obrok dnevno, trudim se da konzumiram zdrave namirnice. To podrazumeva salate, na primer kupus, mešana salata sa avokadom, pirinač, meso… Uglavnom zdravo, mada praćenjem ove ishrane možete sebi priuštiti nezdravu ishranu s obzirom na to da jedete jednom dnevno. Naravno i ja nekad pojedem picu, testo, ali ne često. Jedem koliko mogu i ne merim koliko sam kalorija unela, nema potrebe da tako rigorozno pazite i za taj jedan obrok- kaže Iva.

Sada, pokazala je da još uvek prati svoju dijetu i vredno trenira. Pohvalila se svojim pratiocima na Instagramu i pitala: ,,Ko će na crtu da mi stane?”

Instagram foto