Britni Spris nije pozvala NIJEDNOG člana porodice na venčanje, MAJCI, BRATU I SESTRI poručila jedno!

Pop zvezda Britni Spirs ćutala je svih ovih godina samo zato što je morala zbog ugovora koji je kontrolisao njenu karijeru, finansije i privatni život, ali otkako je sud odlučio da njena porodica, pre svega otac, više nemaju nikakvog udela i učešća u njenom životu, žargonski rečeno “pustila je jezik”.

Instagram foto

Prošle nedelje Britni je rekla sudbonosno “da” svom dugogodišnjem dečku Semu Asgariju. Iako venčanje nije prošlo bez incidenata, zbog nenajavljenog upada bivšeg supruga koji je po policijskom nalogu i žalbi Spirs dobio zabranu prilaska, pevačica je između ostalog odlučila da upotpunosti raščisti sa svojom porodicom.

Instagram foto

Na venčanje Britni Spirs nije bio pozvan nijedan porodični član, pre svega majka, otac i sestra, ali vlasnica hita “Toxic” želela je i da sa spiska nepoželjnih u svom životu stavi i brata Brajana.

“Nikada nisi bio pozvan na moje venčanje. Da li stvarno misliš da želim brata koji mi nije dao da popijem jednu čašu viskija četiri godine. Ako ste mislili da ćemo svi zajedno da budemo na venčanju i da se pravimo fini – ti, ona “sestra Lin Spirs” i mama, a pre toga ste krili kafu i alkohol od mene kad uđem u kuću – grdno ste se prevarili. Povredili ste me mnogo puta, na mnogo nivoa”, napisala je Britni na Instagramu.

Kako piše “Page Six” brat Brajan je bio zadužen da kontroliše Britni danju i noću tokom koncertnih aktivnosti u Las Vegasu od 2013. do 2017. godine. Tada je još uvek bila pod kontrolom oca.

“Možda ću sebe naterati večeras da popijem to jedno piće koje ste mi branili. Pogledaću u nebo i Mesec i reći JE**TE SE! Znam da krv nije voda, ali nijedna porodica ne bi uradila ono što ste vi meni”, zaključila je Spirs.

Naime, prema pisanju medija i dokumentarcu koji se bavio životom i karijerom Britni Spirs, pevačica nije samo bila kontrolisana od strane porodice, već su svi kolektivno zarađivali na njoj 14 godina i terali je da održava koncerte i snima albume koje ne želi.

Izvor: zena.blic.rs