OVO SU NAJSKUPLJI POKLONI KOJE SU POZNATI DAROVALI BLIŽNJIMA! Kim Kardašijan ne štedi, a Bijonse kupila barbiku po ovoj ceni!

Poznate odlikuje luksuzan život, ogromne kuće, brendirane krpice ali i skupi pokloni. Predstavljamo vam najskuplje, a pre svega nesvakidašnje poklone koje su darovali poznati svojim bližnjima.

Foto: Instagram

Kardi Bi
Povodom drugog rođendana ćerkice, američka reperka Kardi Bi je potrošila neverovatnih 200.000 dolara za nakit, dok je njen suprug, takođe reper, Ofset bio nešto “skromniji”, te je dvogodišnjakinji poklonio torbu vrednu 8.000 evra.

Kajli Džener
Kajli Džener je rešila da umesto poklona , svojoj mezimici organizuje  žurku za pamćenje, vrednu 100.000 dolara. Bajka je bila u Diznilendu, a Kajlina naslednica osećala se tog dana kao prava princeza.

Bijonse i Džej Zi
Kako Bijonse i njen suprug, reper Džej Zi, uopšte ne važe za skromne osobe, tako ne bi trebalo da čudi ni to što su za prvi rođendan svojoj ćerkici poklonili Barbiku okićenu dijamantima, vrednu čak 80.000 dolara. Za sve zaljubljenike u barbike i muzičke zvezde ,kreatori Barbi lutke  napravili su spoj lepog i korisnog , tako da ako niste znali ovako izgleda ova zvezda kao igračka.

Kim Kardašijan
Članovi porodice Kardašijan su najpoznatiji serijski konzumenti kućnih ljubimaca. Kroz njihovu vilu je do ovog momenta prošlo čak 18 životinja. Kim nikada nije štedela na svojoj deci, te je ćerki koja je ljubiteljka konja ispunila rođendansku želju i  poklonila joj crnog lepotana  vrednog 35.000 dolara

Foto: Printscreen Instagram

Dejvid Bekam
Dejvid Bekam ne krije da ne može da odoli svojoj ćerkici. Fudbaler je potpuno neobavezno  naručio i kupio sliku, kontroverznog umetnika Demijana Hersta, čija je vrednost procenjena na vrtoglavih 785.000 dolara , za spavaću sobu vrtića koji ona pohađa. U domu Bekamovih već su se nalazile tri slike ovog poznatog umetnika kao i još neki njegovi radovi.

Tajris Gibson
Ipak, zasad niko nije uspeo da nadmaši američkog glumca Tajrisa Gibsona koji je naslednici za sedmi rođendan poklonio ostrvo za koje je morao da izdvoji čak 16 miliona dolara.
“Kupio sam svojoj ćerki ostrvo. Ne mogu da kažem gde, ali ona zna sve o tome i ostrvo se zove Ostrvo ljubavi.”-jednom prilikom izjavio je glumac