KOJE NAŠE POZNATE LIČNOSTI SU IZDVOJILE NAJVIŠE NOVCA ZA PESME?

Iako cena pesme može i ne mora da bude garancija za hit,  evo koje naše popularne ličnosti su za svoje numere izdvojile velike svote novca.

 

 

Foto: Instagram

LJUPKA STEVIĆ
Pevačicu Ljupku Stević je duetska  pesma sa reperom Snoop Doggom “Ole, ole” koštala 40.000 evra.
„Platila sam pesmu kao što pojedini pevači plate ceo album. Ne žalim ni jednu paru jer je duet fenomenalno prošao. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim, jer je normalan čovek. Njegovi menadžeri se ponašaju kao da su veće zvezde od njega. Zaista je bilo divno iskustvo raditi sa njim.”-Istakla  je Ljupka.

NATAŠA BEKVALAC
Novosađanka Nataša Bekvalac je pesmu “Mala plava”, koju je uradio Slobodan Veljković Cobi ukupno platila  30.000 evra.
Kada se uračuna tekst pesme, kompozicija, aranžman i  visokobudžetni spot, sve ukupno bude toliko.

ADIL MAKSUTOVIĆ
Pesma “Laku noć” Saše Dragića , koju je izveo Adil Maksutović, pevaču je donela veliki uspeh na muzičkoj sceni i pobedu na muzičkom festivalu 2012.godine, tako da mu se uloženi novac u iznosu  od 25.000 evra itekako isplatio.

RADA MANOJLOVIĆ
Pevačicu Radu Manojlović je pesma “Pola dva” koštala 20.000 evra.
-Meni se do sada svaka pesma isplatila na svoj način i ispunila je ono što se od nje očekivalo. Ne mogu da kažem da je svaka bila mega hit, ali dovoljan broj numera je ostvario veliki uspeh. A i one koji nisu hitovi su aktuelne kod moje publike.
Dugo se slušaju, jer ja pre svega tražim kvalitet i volim da ponudim što veći izbor kada je u pitanju moj audio-vizuelni materijal.” Rekla je Rada Manojlović.
Pevačica je inače poznata po tome da nije neko ko štedi novac kada bira pesme, pa su i numere “Biseri i svila”, “Metropola”, “Alkohol”, “Život na mesecu”, “Spavaj mirno” papreno plaćene.

BOBAN RAJOVIĆ
Boban Rajović je za pesmu “Usne boje vina”, koju su uradili Marina Tucaković, Romario i Kobac, iskeširao sumu od 18.500 evra.

ANA NIKOLIĆ
Titulu najskuplje pesme u Srbiji je poneo hit “Romale Romali”, kojom je Ana Nikolić osvojila drugo mesto na Beoviziji 2006.godine. Nataša Bekvalac nije prepoznala kvalitet ove numere, pa je odbila angažman, dok je Ana odmah prihvatila, što se pokazalo kao odličan potez u njenoj karijeri. Nije joj bio problem da izdvoji 30.000 evra. Ana je sa ovim hitom zaradila 300.000 evra.