SKANDAL NA SVADBI BRITNI SPIRS: Bivši pokušao da joj upropasti venčanje!

Britni Spirs udala se za dugogodišnjeg verenika, Sema Asgarija. Par se  zavetovao na večnu ljubav juče u Los Anđelesu, a na svadbenoj svečanosti bilo je oko 60 gostiju, među kojima je bilo i slavnih ličnosti.

Foto: Instagram

Među poznatim zvanicama bile su Madona, Donatela Versaće, Paris Hilton i Dri Barimor. Briti je nosila haljinu poznate modne kuće Versaće.

UPAD NA VENČANJE!

Njen nekadašnji suprug upao je na njeno venčanje nepozvan. Dok se pevačica fokusirala na poslednje pripreme, zbog ilegalnom upada u vilu uhapšen je Džejson Aleksandar, njen prvi suprug. To je njen nekadašnji prijatelj iz detinjstva, za kojeg se udala 2004. godine, a razvela par dana kasnije, objavio je na Instagramu da planira da ,,upadne” na venčanje.

Njeni sinovi, Šon Preston (16) i Džejden Džejms (15) nisu bili na venčanju.

Tu vest potvrdio je pre venčanja advokat njenog bivšeg supruga Kevina Federlajna, Mark Vinsent Kaplan.

„Momci neće prisustvovati venčanju. Oni misle da bi fokus trebalo da bude na Britni i Semu i veoma su srećni zbog nje”, rekao je Kaplan.

Da podsetimo, Britni Spirs je obradovala svoje fanove kada je otkrila da je u drugom stanju, ali u maju ove godine par je objavio zvanično saopštenje da se desio pobačaj.