USPOMENE KOJE NIKADA NE BLEDE: NIKOLA ROKVIĆ PODELIO FOTOGRAFIJU OCA MARINKA

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra prošle godine, a njegova porodica i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom. Pre nekoliko dana, njegov sin Nikola je na festivalu izvodio njegove pesme, a sada je podelio fotografiju koja je mnoge rastužila.

Naime, na fotografiji se nalaze njegov pokojni otac koji razgovara sa Nikolinim tek rođenim detetom. Kako se vidi, Marinko je sa osmehom gledao u još jedno unuče koje je dobio, što ga je veoma radovalo.

Foto: Printscreen Instagram

Preko fotografije Nikola je ostavio samo veliki emotikon srca.

Mlađi Rokvić je za medije nedavno istakao da mu je uvek posebno iskustvo da peva očeve pesme, te i šta je od njega nasledio.

-Bilo je emotivno, izvodio sam pesme moga oca i posebno je to iskustvo, posebno na sceni gde je Marinko primio nagradu za životno delo. Odgovornost, ponos, radost i doza tuge – ispričao je Nikola i otkrio da li pronalazi sličnost između njega i oca kada su nastupi u pitanju:

Od njega sam nasledio da nemam tremu. On je uvek voleo da peva, toliko je nastupa imao i nikada nije posustao. I u zadnjim godinama je želeo da radi i divim mu se na ambicijama i trud – istakao je Rokvić.

Izvor: pink.rs