PRED POROĐAJ SNIMA PESME 16 SATI- ZA MARIJU MIKIĆ NEMA ODMORA!

Marija Mikić nije želela da propusti priliku i obaduje publiku pre nego što se porodi.

Foto: Printscreen Instagram

Odlučila je da snimi spot i pesmu, iako je u devetom mesecu trudnoće. Mnoge bi odustale i rešile da se posvete odmoru, dok Marija radi punom parom. Odlučila je da  publici predstavi dve nove pesme i za njih je snimila i spotove i to za 16 sati!

Foto: Printscreen Instagram

– Planirali smo da snimimo pesmu ‘Kombinacije’ (koja je trebalo da izađe prošle godine u ovo vreme) kada nam je Vuksa odsvirao ‘Jul’ u studiju i sve nam ‘poremetio’ (smeh). Onda smo se odlučili za ‘Jul’ i izbacili to. Ove godine je bilo ili ‘Kombinacije’ ili ništa! I opet, gospodin Vuksanović odsvira još jednu na gitari i kupi nas tom pesmom – priča Marija za24sedam i nastavlja:

– Rekla sam mu: ‘E nećeš nas zeznuti i ovaj put! Idu obe, pa šta bude!’. Znam da nije normalno sada, kada sledi period da ne radim uopšte i da treba da postanem majka, da izbacujem pesme jer u svetu muzike se pesme objavljuju ‘da bi se radilo’, a ne samo da stoje na Jutjubu. Ali, bilo je jače od mene da poklonim to publici i podelim sa njima ove de brze pesme koje će, sigurna sam, obeležiti leto. Preko noći smo, da tako kažem, odlučili da idu obe, pa šta nam Bog da. Mislim da će publika sve to prepoznati, a onda kada se vratim nastupima, počećemo da radimo na albumu koji se već uveliko priprema.

Foto: Printscreen Instagram