PEVAČICA SMRŠALA PREKO 30 KILOGRAMA! ,,PADALA SAM U NESVEST!”

Pevačica Sandra Rešić  smršala je 32 kilograma.

Foto: Printscreen Instagram

Trenutna učesnica rijaliti programa smršala je drastično. U odnosu na raniji period Sandra ima nikada manje kilograma.  Pre osam godina imala je 92 kilograma i tada je prvi put odlučila nešto da preduzme. Pevačica sada jede samo šest sati dnevno, a ostalih 18 gladuje.

 Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne – kao na to da malo jedem – kaže Sandra i otkriva kako izgleda njen jelovnik u “Zadruzi”.

– Ma rijaliti je najbolja dijeta! Nema mnogo hrane, sve se svodi na salate, musli i pirinač. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad mi se jede slatko, uzmem jabuku! Znam da to nije slatko, ali šta da radim. Sigurna sam da i stres u rijalitiju utiče na to da lakše gubim kilograme – dodaje ona.

Rešićeva kaže da trenutno ima manje kilograma nego ikada:

– Imam oko 48 kilograma! Nemam vagu to da proverim, ali bih rekla da je toliko, pošto sam iz prošle sezone izašla sa 53. Najdeblja sam bila pre sedam godina, imala sam čak 92 kilograma. Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavljivala Instagramu! Sećam se da mi je jedan čovek rekao: “Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?” Zbog te njegove rečenice sam odlučila da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i vežbala pet puta nedeljno sa trenerom. Urodilo je plodom, izgubila sam 32 kilograma, ali sam zadovoljna izgledom tek sada, kada imam 48 kilograma – završava pevačica.