ČUVENA RUBI SE VRAĆA NA MALE EKRANE! POSLE 18 GODINA, ONA SE NIŠTA NIJE PROMENILA!(FOTO)

Iako je bila zločesta, gledaoci širom sveta bili su oduševljeni likom Barbare Mori. Čuvena serija “Rubi” i njena glavna akterka, glumica Barbara Mori kojom su ljudi širom sveta bili opsednuti, ponovo se vraća na male ekrane.

Mnoge je obradovala vest da će se Rubi, odnosno istoimena sapunica, pojaviti uskoro na “Netflixu”.

Na američkom tržištu gledaoci već imaju prilike da gledaju ovu seriju, a vrlo brzo bi “Rubi” trebalo da stigle i u Evropu.

Iako je bila zločesta, gledaoci širom sveta bili su oduševljeni njenim likom, serijom koja prati lepu, siromašnu studentkinju koja više od bilo čega želi da se uda bogato kako bi živelu u luksuzu. A stvar dodatno počinje da se komplikuje kada Rubi upozna Hektora, bogatog dečka svoje najbolje prijateljice Maribel, pa zbog njegovog bankovnog računa ubrzo počne da flertuje s njim.

Priču je dodatno zakomplikovao i Alejandro, koji je u Rubi bio zaljubljen, doduše i ona u njega, ali je bio siromašan, pa je se u datom trenutku Hektor učinio kao bolji plen.

Barbara je nakon uloge u kultnoj sapunici ostvarila još niz filmskih i televizijskih uloga, ali joj se uspeh kakav ulog Rubi nije ponovio.

Inače, popularna Rubi, posle 18 godina od emitovanja ove telenovele, nije se previše promenila. Karijeru je počela kao manekenka, da bi potom shvatila da je njen životni poziv gluma. Ona sada  ima 44 godine, zagovornica je prirodne lepote, ne voli botoks i plastične operacije, a njen Instagram je prepun fotografija na kojima pozira bez trunke šminke.

Izvor: 24sedam.rs