Zbog Severine nije spavao! Lazar Ilić u emisiji CHIT-CHAT priznao šta ga nervira (video)

Jedan od najuspešnijih dizajnera mlađe generacije, Lazar Ilić bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije “CHIT CHAT” autora i voditelja Nemanje Kovačevića koja se emituje nedeljom u 16h na Hype televiziji.

Iako je mlad, Lazar je do sada imao uspešne saradnje sa najvećim muzičkim zvezdama iz Srbije, ali i iz čitavog regiona.

Dizajner ističe da je ponosan na svoj dosadašnji rad i na sve saradnje koje je ostvario. Jedna od uspešnih saradnji bila je saradnja sa Severinom zbog koje Lazar nije spavao.

Rad i posvećenost doveli su do toga da on važi za jednog od najtraženijih dizanera. Osim što kreira modele, Lazar radi i snimanja za editorijale, kao i snimanje muzičkih spotova.

O današnoj modi i oblačenju devojaka Lazar kaže:

-Vrlo retko imam prilike da obratim pažnju na obične ljude koji šetaju ulicama Beograda, ono što me najviše nervira kod devojaka jeste ta uniformisanost. Svi nosi iste komade. Smeta mi posebno kada se ljudi ne obuku u skladu sa prilikom. Preko dana ne volim da vidim ženu sa velikim štiklama, sa ful šminkom, prosto za sve postoji prilika – kaže Lazar.

U videu pogledajte šta je još Lazar rekao Nemanji u emisiji “CHIT CHAT” koja se emituje nedeljom u 16h na Hype televiziji.