,,POSLUŠALA SAM SAVET LEJDI GAGE” DIDI J JE ISPRIČALA KOLIKO JOŠ NEDOSTAJE DA BUDE NA VRHU SVETA (VIDEO)

Pevačica DIDI J bila je gost ovonedeljnog izdanja emisije “Nedeljno popodne sa Marinom” autorke i voditeljke Marine Kotevski Mandić koja se emituje nedeljom u 17h na Hype televiziji.

https://www.youtube.com/watch?v=WY1vSBOHc7k&t=518s

S obzirom na to da konstanto radi, na Marinino pitanje kako postiže Didi J kaže da joj je to urođeno.

,,Vodila sam svog frizera na Kanski festival, a majkap artist je došao iz Los Angelesa!”

-Imam čitav tim ljudi koji sve provere i pitaju me da li želim da idem na neki događaj. Bila sam uzbuđena jer je to veliki korak za moju karijeru. Svi su me fotografisali, imala sam tremu. Prvog dana sam se pojavila u Roberto Kavali haljini i svi su počeli da govore Kavali haljina, a ja sam znala da je upalilo i da će me svi slikati– objašnjava Didi J.

Foto: Printscreen Instagram

U razgovoru sa Marinom, gošća je ispričala o svom odlasku u Ameriku i vežbanju pevanja i plesa, kao i o pozivu na  KanskI festival, kao i tome ko joj je najdraži saradnik na putu ka svetskoj karijeri.

,,NISAM IMALA MNOGO FOLOVERA KADA SAM OTIŠLA U AMERIKU”

-Morate u Americi biti popularni. Kada sam prvi put otišla tamo nisam imala mnogo folovera to je bio veliki problem. Morala sam da se pojavljujem, da idem na događaje, da imam Američku turneju, da idem po gej klubovima da bi stekla fanove. To je pomoglo za kasnije, u duetu sa Šegijem. Moj tim je poslao pesmu Šegiju, nisam očekivala da će pristati jer je to nešto prvo što sam uradila u Americi. Posle 2, 3 meseca je pristao. Bilo je teško doći iz Srbije i krenuti od nule tamo, svi se čude ,,Ko je ovo? Nema fanove u Americi ne možemo da radimo sa njom”- ispričala je popularna pevačica.

Zahvaljujući savetu mega popularne Lejdi Gage spakovala se i nastavila put ka Njujorku.

-Lejdi Gagu sam upoznala pre par godina, priznala mi je da je devet godina gradila karijeru i da 4 godine godine nije videla roditelje. Stalno je putovala. Dala mi je savet da ako je to moj san, da odem u Njujork, ja sam otišla posle 15 dana. Dala mi je snagu i energiju- kaže Didi J.

Svaki početak je težak, na sve to situacija u Americi znatno je drugačija u odnosu na Srbiju.

-Bilo je nezgodno na početku, jer oni su baš zahtevni. Kada im pustim pesme na engleskom koje se slušaju u Evropi, oni se hvataju za glavu i  vrište ,,Ovo je očajno!”, tamo su toliko zahtevni.  Kod nas snimiš pesmu, odeš na televiziju, promovišete spot i vi ste zvezda. Tamo morate mnogo da se trudite, da imate milione pregleda. Najveći izazov mi je da osvojim ceo svet, da budem primećena i da dođem do samog vrha. Mislim da sam blizu velikog uspeha- zaključuje Didi J.

U videu pogledajte šta je još gošća rekla Marini u emisiji “Nedeljno popodne sa Marinom” koja se emituje nedeljom u 17h na Hype televiziji.