,,DESET GODINA LJUBAVI, SUZA, USPONA I PADOVA” Tijana Stoisavljević obratila se emotivnom porukom suprugu

Voditeljka Tijana Stoisavljević danas slavi tačno deset godina otkako je uplovila u  ljubavni odnos sa fudbalerom Mihailom Milutinovićem.

Foto: Printscreen Instagram

Pre tri godine vezu su krunusali brakom. Jednom prilikom Tijana je rekla da često naizli na osude zbog čega još uvek nemaju decu.

– Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada napokon smo na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi I trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka – rekla je Tijana za alo.

Foto: Printscreen Instagram

Povodom godišnjenice Tijana se oglasila na Instagram profilu uz emotivnu posvetu svom suprugu Mihailu.

– Ovaj par danas slavi svoju jubilarnu desetu godišnjicu! 10 godina ljubavi, smeha, suza, uspona i padova. Izugurali smo vojnički. Idemo dalje, sve do medalje – napisala je mlada voditeljka.

Foto: Printscreen Instagram