ZABORAVILI TORBU PUNU NOVCA! Isplivali novi detalji svadbe KAĆE I MARKA

Pevačica Katarina Kaća Grujić i fudbaler Crvene zvezde, Marko Gobeljić napravili su veliku svadbu, a samo muzičarima su dali čak 50.000 evra.

Foto: Printscreen Instagram

Kaćina bliska drugarica priča da su mladenci rešili da debelo časte svakog ko se lati mikrofona na njihovom venčanju.

-Kaća i Gobelja su pripremili punu torbu para kako bi okitili muzičare. Rekli su mi da su spremili čak 50.000 evra! Ali desio im se peh jer su zaboravili torbu sa parama u limuzini kojom su došli na venčanje. Kad je to shvatio, Gobelja je u jednom trenutku istrčao iz hotela i uzeo torbu – priča Kaćina drugarica i otkriva kako je proteklo venčanje:

Angažovali su orkestar Ace Sofronijevića, a očekivali su da će svi pevači koji dođu kao gosti sami tražiti da pevaju.

Na kraju večeri kao jelke su bili okićeni Đani, Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović, Uroš Živković, Ivana Selakov… Kaća je zvala pola estrade, a prva je zapevala Zorica Brunclik, dok je njen muž Kemiš svirao harmoniku. Mlada i mladoženja su im posle svakog stiha davali po 100 evra. Zorica je ispala kraljica, sve pare je na kraju dala orkestru Ace Sofronijevića – priča Kaćina drugarica i dodaje da je Đani bio oduševljen bakšišom: Kaća i Gobelja su na svadbu potrošili tačno 152.000 evra! Kako otkriva naš izvor blizak mladencima, oni su rešili da sve bude gala, pa su izabrali najskuplji meni u restoranu od 100 evra po osobi, Kaća je samo za jednu venčanicu potrošila 20.000 evra, dosta para su dali i na dekoraciju i muziku… Međutim, sve to im se isplatilo, jer su zaradili duplo više! – Na svadbu su pozvali 500 gostiju, većina je donela minimum 500 evra, a bilo je onih koji su u kovertu stavili nekoliko hiljada evra! Ma sigurno su na kraju ukupno dobili više od 300.000 evra! – priča izvor.

-Ma sve je bilo savršeno! Restoran je bio pun crvenih ruža, služili su i hranu za vegane, suši, najskuplja vina… Mladenci su se slikali sa svim gostima, a onda su imali prvi ples uz pesmu “Ja nemam drugi dom”, koji je otpevala Kaćina kuma Andreana Čekić. Ona je posle i uhvatila bidermajer, pa se nadamo da ćemo uskoro da igramo i na njenoj svadbi – priča Kaćina drugarica i dodaje da tu nije bio kraj:

-Mladenci su onda jedva isekli tortu koja je bila teška čak 100 kilograma! Usledio je vatromet ispred hotela, a onda je Kaća sve nas pozvala u salu i počela da igra trbušni ples. Pridružile su joj se još tri profesionalne igračice, a onda i Gobelja, koji je držao ćerkicu Katiju.

Izvor: Pink.rs