,,KAFANA NA BALKANU”: LUKAS PRIZNAO DA NE ŽELI NIŠTA DA SAKRIJE IZ SVOG ŽIVOTA U FILMU I SERIJI

Početkom avgusta kreće snimanje fima i serije o životu Ace Lukasa “Kafana na Balkanu”. Danas su na konferenciji  za medije otkriveni samo neki detalji, a po svemu sudeći ovo će biti pravi spektakl.

Foto: hypetv

Scenario potpisuje Vanja Bulić, koji je i život Ace Lukasa pretočio u knjigu “Ovo sam ja”.

Serija će biti nešto potpuno drugačije i do sada neviđeno na našim prostorima.

..TREBA NAĆI OSOBU KOJA ĆE GLUMITI ACU!” VANJA BULIĆ

-Ne želim niko da me karikira ili imitira, prosto glumac koji me bude igrao daće svoj pečat. Predlagali su mi da ja glumim sam sebe, ja nisam talentovan za glumu i to bi bilo bezveze. Serija i film se ne rade da se Aca Lukas zacrta negde nisam Laza Kostić. Niti će stajati ploča ovde živi  Aca Lukas. Nije serija o meni, nego o 90im godinama. Uvek sam bio iskren i u knjizi i svugde. Privatno imam želju da to pokažem i hvata me nostalgija za 90im. Hteo sam da se pokaže kako je sve grozno posle 5. oktobra i pravi kriminal posle 2000. godina To je moja najveća želja – rekao je Lukas.

Producentkinja filma Aleksandra Filipović ističe da se raduje ovom projektu i da će film i serija biti nešto posebno:

-Početak priprema snimanja najavljen je početkom avgusta. Ono sto su Vanja i Nikola pokušali da uviju u celofan o seriji biće puno intrige ljubavi i istine a nije došla nikad do nas a užasno je zabavno. Garantujem da će biti veliko delo i izaći će van granica naših teritorija -rekla je ona.

Da podsetimo, serija će obuhvatiti šta se dve dešavalo na estradi u okviru velike i bogate karijere Ace Lukasa. Nismo ni sumnjali da će najavljivanje ovako velikog projekta biti spektakularno, jer je na čelu Hype produkcije niko drugi nego Saša Mirković, najpoznatiji producent i menadžer.

Serija će imati 20 epizoda, a tekst potpisuje jedan od književnika i scenarista Vanja Bulić koji je rekao:

 Treba naci čoveka koji će glumiti Acu.