DEFINITIVNO? ANASTASIJA SE SELI KOD GUDELJA U ŠPANIJU!

Za ljubav koja je planula između Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja saznalo se relativno brzo. Dva meseca je novopečeni par uspeo da sakrije od javnosti varnice koje su planule između njih, dok se sestra fudbalera nije pohvalila snajkom na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

Iako je pevačica pre toga izašla iz duge veze, čini se da će stvari u novoj romansi teći mnogo brže nego što se moglo zamisliti. Kako prenose mediji, Gudelj je već posle nekoliko susreta sa Anastasijom potegao priču zajedničkog života koja će izgleda dobiti srećan epilog jer Anastasija razmišlja o preseljenju.

– Koliko su zaljubljeni to nikome i ne mora da priznaju jer se to na njima vidi. Još od prvog dana su kliknuli i svima je bilo jasno da će ova veza u slučaju oboje biti drugačija. Nemanja sa majkom, bratom i sestrom živi u Sevilji jer igra za tamošnji klub, s kojim ima odličan ugovor i ne planira da ga menja dok ne dobije bolju ponudu. Zato je priču o zajedničkom životu potegao kada je Anastasija poslednji put bila kod njega. Shvatili su da dobro funkcionišu, da je ona opuštena među njegovom porodicom, a da su njegovi oduševljeni njome. Svi su uživali dok je im je ona bila u poseti i čini se da su svi prošli prvi test – kaže izvor blizak Gudelju.

– Anastasija je svesna važnosti njegove karijere, ali i toga da ona na svoje nastupe može putovati iz bilo kog grada. Srbija joj nije daleko kada treba da snima pesme i obilazi porodicu, tako da je skoro pa sazrela ideja da se u septembru preseli u Španiju. Tako bi mogli dosta vremena da provode zajedno između rigoroznih karantina koje ima Nemanja u klubu.

Kako se saznaje, donošenju odluke išlo je u prilog i to što se Anastasiji dopala klima u Španiji, ali i njegova porodica i prijatelji.

– Anastasija ima utisak da ih poznaje čitav život. Dopada joj se što su otvoreni i pričljivi, pa su brzo našli zajednički jezik. Prihvatili su je od starta kao člana porodice i od njih ima veliku podršku kada je njena karijera u pitanju. Svi su upućeni u pesme koje snima, zakazane nastupe i zna da će joj pomagati u svemu što bude potrebno kada zanično postane njihova cimerka. Nemanja ne može da iščeka trenutak kada će Anastasija doneti svoje kofere i zvanično se useliti. Oni svakako planiraju zajedničko letovanje, mada je to teško uskladiti jer Anastasija ima veliki broj zakazanih nastupa, nakon čega ih očekuje zajednički život, ističe izvor.

Ceca aminovala iako će joj nedostajati

Nakon što je Gudelji doputovali u Beograd zbog Anastasijinog rođendana, kada su upoznali i porodcu Ražnatović, svima je postalo jasno da se Ceci dopao zet.

– Ceca je za Anastasijinu romansu saznala odmah ali je Nemanju upoznala preko Skajpa te je ovo bilo prvo viđenje uživo. Dopao joj se na prvi pogled i vrlo brzo je saznala, i to od sportiste, da ubeđuje Anastasiju da se preseli. Ceci nije trebalo mnogo da shvati koliko je Anastasija srećna i ispunjena uz Nemanju pa je podržala ideju o preseljenju iako, kao svaka majka, žali što joj ćerka neće biti blizu. Anastasija i ona su kao drugarice pa joj tim teže – kaže izvor.

Izvor: Pink.rs