SMRŠALA 10 KILOGRAMA! OVO JE PLAN ISHRANE MILICE MILŠE

Milica Milša smršala je 10 kilograma! Popularna glumica je pre tri meseca čvrsto odlučila da smrša do žurke koju je imala prošle nedelje povodom 500. epizode serije “Igra sudbine”, u kojoj glumi Adu Kanački. Milica kaže da je za tu proslavu morala da suzi haljinu!

Foto: Printscreen Instagram

– Otkad sam prestala da jedem velike porcije, drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije – priča glumica za Hit.

Milša kaže da više ne ulazi u pekaru:

– Više ne doručkujem po pekarama i izbegavam hranu koju nam donose na snimanje. Ne odričem se obroka, samo ne jedem proste šećere i belo brašno. Nekad radim i po 12 sati dnevno, tako da ne stižem da kuvam, ali naručujem zdravu hranu. Za doručak jedem ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak volim junetinu ili teletinu sa povrćem. Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca! – otkrila je glumica.

Foto: Printscreen Instagram

Glumica objašnjava zašto je rešila da promeni stil života.

– Odlučila sam se za ovakvu ishranu više zbog zdravlja nego zbog linije. Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo – priča Milica i dodaje da zbog snimanja ne stiže da vežba:

– Bilo bi poželjno i da treniram ili da šetam, ali prosto ne stižem. Kasno se vraćam sa snimanja i budem umorna… – rekla je ona.
IZVOR: (Kurir.rs/ Hit)