Ulje ruzmarina je ČUDO ZA KOSU: Poznata Tiktokerka priznala da kosu neguje ovim proizvodom

Zaboravite na kokosovo ulje, silne šampone, maske i ostale preparate za rast kose, čini se da postoji nešto što je efikasnije, ali i jeftinije od svega što ste do sada isprobali!

Foto: Pixabay

Naime, poznati plastični hirug iz Amerike dr Entoni Jun, kog na TikToku prati gotovo 8 miliona ljudi, nedavno je potvrdio da ulje ruzmarina pravi čuda za kosu. Jun je podelio video TikTokerke Odri u kome ona tvrdi da dugu, bujnu, gustu, svilenkastu kosu duguje upravo ovom prirodnom proizvodu.

Ona u pomenutom snimku pokazuje i kako neguje kosu uljem ruzmarina: možete ga naneti samostalno ili pomešati sa par kapi jojobinog, kantarionovog i arganovog ulja, dobro utrljati na skalp i samu kosu, te prespavati sa tim na glavi. Ujutru dobro isperite, a rezultat vas neće razočarati.

Dr Jun je bez mnogo reči pohvalio ovu metodu nege kose, otkrivši da ulje ruzmarina može da bude delotvorno baš kao i Rogaine, popularni medicinski preparat za rast kose koji se upotrebljava širom Amerike.

Najbolje u svemu je što je ulje ruzmarina lako dostupno širom sveta, ali i veoma povoljno – u drogerijama i apotekama košta svega oko 350 dinara.

Izvor: zena.blic.rs