,,NISAM OD ONIH KOJE ĆE REĆI DA JE TEŠKO BITI SUPRUGA SPORTISTE” TAMARA VEŠOVIĆ O ODRICANJU I LJUBAVI IZ ŠKOLSKIH DANA

Tamara Vešović, modna ikona Instagrama je i supruga i podrška fudbalera Marka Vešovića. Poznata i po modnim kombinacijama, Tamara se itekako istakla u svetu Instagrama i YouTuba.

Foto: Printscreen Instagram

Okruženje često supruge poznatih sportista etiketiraju onim čuvenim ,,žena nekog fudbalera”. Ipak, nije  sve tako jednostavno i ulepšano već biti podrška profesionalnom sportisti zahteva odricanja.

,,NISAM OD ONIH KOJE ĆE REĆI DA JE TEŠKO BITI SUPRUGA SPORTISTE- MOJ DOM JE TAMO GDE JE ON”

-Da bih bila Markova podršaka, odnosno svaka supruga ili devojka profesionalnog sportiste, mora da se odrekne mnogo čega. Ja nisam od onih koji će reći da je biti supruga  sportiste teško. Meni je biti Markova supruga divno. Sve čega sam morala da se odreknem je bilo vredno da se toga odreknem, i sve čega sam se odrekla se ne meri ni sa čim šta sam dobila, a to je ljubav i sigurnost. Moj dom nije fizičko mesto, već  osoba. Moj dom je tamo gde je on. Nedostaju mi prijatelji i porodica, ali nisam neko ko se žali i ne gledam to na negativan način- objašnjava Tamara.

Foto: Printscreen Instagram

Tamara i Marko imaju ćerku Leonu koja uskoro postaje starija sestra, jer je supruga fudbalera u petom mesecu trudnoće.

Foto: Printscreen Instagram

-Oko 4 godine je razlika između moje ćerke i druge trudnoće. Planirala sam mužu da saopštim na inovativan način, ali nisam mogla da izdržim. Nisam razmažena trudnica, ali imam poteškoće u trudnoći, mučnine, temperaturu, povraćanja. Nisam bila u stanju da funkcionišem normalno. Sada sam u petom mesecu i sve se vraća u normalu. Kume su mi najbolje drugarice, i  one imaju dečicu,  tako da kad god je situacija koja zahteva pomoć tu su. Inače, od kad sam postala mama mnogo više sam organizovana i mogu više i da postignem nego ranije. Valjda zato što postoji veća odgovornost- priča Tamara.

KAO DA JOJ JE 18: TAJNA TAMARINOG IZGLEDA

 

Foto: Printscreen Instagram

“NAMETNUTO NAM JE DA IZGLEDAMO SAVRŠENO I TOKOM TRUDNOĆE”

-Nega mi je jako važna. Dva puta godišnje idem na tretaman lica gde stručni tim odredi šta je potrebno da se uradi, koristim kvalitetnu kozmetiku, hranim se manje-više zdravo i trudim se da pijem dosta vode. Možda je to neka tajna mog izgleda, iako mi je 30- kaže ona.

Foto: Printscreen Instagram

Strije su samo jedna od promena koje pogađaju kožu u trudnoći. Nastaju zbog preteranog rastezanja kože. Neke buduće mame su opterećeni time, dok druge ne obraćaju pažnju na to. Tamara kaže da nije dobar savetnik jer je dobila dosta strija.

-U trudnoći sam dobila dosta strija na stomaku i grudima, ali individualno je i mislim da ključnu ulogu u tome ima genetika. Mi žene, previše smo opterećene izgledom i nametnuto nam je da moramo  izgledati savršeno i tokom trudnoće. Trebalo bi da se opustimo, da se manje opterećujemo i da budemo manje samokritične. Ja volim sve što je drugačije i široko. Nikada nisam imala inspiraciju u jednoj osobi, što se tiče stila. Od malena sam znala šta želim da obučem. Rado se ugledam na Džastina i Hejli Biber. Važno je da gardaronbu nosim ja, a ne ona mene– objašnjava Tamara.

Foto: Printscreen Instagram

S obzirom na to da većina ,,poznatih mama” ulažu u biznis ideje, a Tamara takođe ima sve predispozicije za uspeh, razgovarale smo na tu temu. 

-Fali mi moja karijera i biznis i imam u glavi biznis ideja. Tržište se prema mojim razmišljanjima zasitilo sopstvenih linija proizvoda- ističe Tamara i najavljuje svoj biznis za koji ćemo saznati uskoro.