30. MAJA OVA TRI ZNAKA DOŽIVEĆE VELIKE PROMENE

Mesec će 30. maja ući u Blizance, a to bi trebalo da nas podstakne da izrazimo svoje potrebe, ali ih i preispitamo. Za neke od znakova Zodijaka, koji će biti najviše pogođeni uticajem mladog Meseca, ovaj period obeležiće preopterećenost obavezama i mentalna blokada, ali će ujedno primetiti da im se otvaraju mogućnosti za nove početke.

 

Foto: Pixabay

Tri znaka posebno će osetiti uticaj ovog Mladog Meseca, a hajde da vidimo o kojima je to reč:

Ovan

Ovnovi će imati problem u oblasti samoizražavanja, ali i u komunikaciji i povezivanju sa drugima. Trebalo bi da pažljivo birate reči kako biste izbegli nesporazume, ali i saslušate druge i imate razumevanja za suprotne stavove. Kako je još uvek na snazi retrogradni Merkur, ovo su dani kada nikako ne bi trebalo da budete impulsivni i reagujete na prvu. Važno je da obratite pažnju pre nego što pošaljete neku važnu poruku ili mejl – proverite da niste greškom uvrstili i pogrešnu osobu među primaoce. S druge strane, u narednim danima imaćete još više samopouzdanja nego inače što vam može doneti dobre prilike na polju ljubavi i karijere.

Blizanci

Majski mlad mesec najviše će uticati na vaš odnos sa samim sobom, te je ovo period kada ćete privesti kraju neki veliki lični projekat ili kada ćete sebi zadati novi izazov i zadatak. Nedavno ste sazreli duhovno, a uskoro vas očekuju i nagrade za vaš naporan rad i trud. Ukoliko vam treba tuđa pomoć u bilo kojoj sferi, sad je pravi trenutak da obratite prijateljima ili kolegama za pomoć. Pripremite se na određene pritiske da završite obaveze i ispoštujete rokove, te budite spremni na turbulentan period kada je reč o poslu.

Devica

Vreme je za igru! Ovaj period je idealan da se fokusirate na svoje poslovne ciljeve. Sada je trenutak da razmislite o tome šta želite u svojoj karijeri i da postavite ciljeve. Budite otvoreni za sve mogućnosti, jer je gotovo izvesno da vas uskoro očekuju velike prilike za uspeh i napredak.

Izvor: zena.blicrs