Imala seks s mužem 365 dana zaredom: Poučno je!!!

“Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu” , ovkao započinje svoju ispovest jedna žena.

Odlučila je da ima seks baš svaki dan, 365 dana zaredom, i uspela je u tome.

Ona je opisala svoje iskustvo i otkrila šta ju je navelo na taj potez. Bilo je to pre nekoliko godina, ali pozitivne posledice oseća i danas.

Ovo je njena ispovest:

Brzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade gledajući se u ogledalo. Pomislila sam: “Šta moja mama radi u kupatilu?”. Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo je da me brine. Zapitala sam se da li se moj suprug seća kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da vodimo ljubav svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

FOTO: Shutterstock

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam: “Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena.”. Iako, želela sam samo da se izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju.

Prolazili su meseci i počela sam tome da se radujem. Imali smo odnos i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudila su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postala čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu i konačno sam prestala da skrivam svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije.

“Ne pričamo danima, bez seksa 10 godina”

Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Odnos prema svom telu i odnos sa mojim mužem se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo seks svaku noć.

Iz svega smo oboje shvatili koliko je seks važan da bi bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila, preneo je portal goodhousekeeping.com.