ORGANIZUJTE PIKNIK POPUT PROFESIONALCA

Topli dani nas mame da napustimo tmurne domove i da više vremena provedemo u prirodi. Piknik je vrsta zabave koja ne mora da iziskuje mnogo novca, a učvršćuje naše odnose sa porodicom i partnerom. Pitate se kako? Provešćete više vremena zajedno, družićete se, smejati se…

Foto: Pixabay

Naravno, kada organizujete piknik ne morate isključivo ići sa partnerom, možete i sa drugaricama, prijateljima. Najvažnije je da je EKIPA DOBRA.

MESTO

Dobro mesto-pola posla. Šta uopšte znači dobro mesto?

Mesto blizu većeg drveta, koje će vam pružati hlad i dok se Sunce bude pomeralo. Naravno, može da se desi da ste i otvorenom prostoru koji nema ovakve uslove, pa je u tom slučaju bolje da se unapred obezbedite suncobranom. Takođe, odaberite mesto koje je svima u blizini ili se dogovorite sa onoliko osoba koliko podrazumeva prevozno sredstvo kojim idete.

HRANA I PIĆE

Ostavljamo nekoliko linkova i prema napisanoj pripremi možete spremi hranu za piknik:

 

PROBAJTE SUŠI NA SRPSKI NAČIN

UKUSNO I JEDNOSTAVNO: probajte caprese galete i već sutradan pravićete ih opet!

Najbitnije je da birate hranu koja se neće brzo kvariti, stoga izbegavajte čokoladne torte i kolače koji se tope. Možete spremati suvo voće, bademe, lešnike, grožđe, borovnice, jagode. Iskoritite sve što imate u kući kako biste hranu lepo poslagali i dekorisali.

Izlet bi trebalo da bude zabavan deo, a ne mučenje, stoga lepo raspodelite obaveze na sve učesnike. Jedna od osoba može doneti sklopive stolice, druga roštilj žicu, a ostali, recimo, sportsku opremu za zabavu.

Foto: Pixabay

NE ZABORAVITE DRUŠTVENE IGRE I MUZIKU

Iznenadite goste tako što ćete poneti niz društvenih igara. Takođe, možete poneti sportsku opremu, poput mreže za odbojku, lopti i reketa. Isto, bez muzike nema dobrog provoda!