,,KUPILA SAM TRI VENČANICE” Katarina Grujić priznala kako savetuje ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ i šta je pripremila za venčanje

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i tom prilikom okupila veliki broj kolega i prijatelja na gala proslavi.

Foto: Printscreen Instagram

Među prvima na slavlje je pristigla pevačica Katarina Grujić, koja je otkrila šta je poželela Anastasiji, priznala da li joj daje ljubavne savete:

-Želim joj sve najlepše i najbolje, da ostane tako vesela, pozitivna, jako dobra osoba. Večeras sam došla sa mojim kumom, najboljim prijateljem i njegovom ženom, Marko je nažalost večeras u karantinu, sutra je derbi – počela je Kaća.

Teško je odabrati poklon osobi koja sebi može sve da priušti, tako da je koverta najbolja odluka – kaže pevačica.

Potom je priznala da li Anastasiju savetuje po pitanju novog dečka.

-Dovoljno je Anastasija pametna, ne treba ni ja niti bilo ko da je savetuje.

Venčanje mi je za osam dana, ništa me ne pitajte, videćet da li ću biti nervozna. Nema nikakve treme, mi smo prošle godine odradili to građansko venčanje. Ostalo je to crkveno i žurka, jedva čekam. Pripremila sam tri venčanice, torta, dekoracija, sve je gotovo. Gosti se dodaju i oduzimaju, možda tu bude problema, ali kad dođe taj dan sve će biti kako treba – kaže Kaća Grujić.

Izvor: Pink.rs