STARIJA 53 GODINE I VEĆ SU 6 GODINA U BRAKU: Nakon prve bračne noći ona je postala njegova ,,ŽENA IZ SNOVA”

Almeda (77) i Gary Hardwick (24) upoznali su se na sahrani Almedinog sina kad je Gary imao samo 17 godina. Među njima je odmah ‘zaiskrilo’, a za brak su dobili blagoslov obe porodice.

Foto: Printscreen Instagram

Razlika među njima je čak 53 godine, a uskoro će slaviti sedmu godišnjicu braka. Veenčali su se ni dva tjedna nakon prvog susreta.

Almeda, koja sada ima 77 godina, i Gary Hardwick, 24 godine, venčali su se 2015. nakon što su se upoznali na pogrebu Almedinog sina. U to vreme Gary je imao samo 17 godina  i upravo je prekinuo vezu sa 77-godišnjakom, dok je Almeda imala 71 godinu. Zajedno su već šest godina uprkos tome što su ih kritikovali zbog razlike u godinama i Ameldinog srčanog udara.

– Rekla sam mu: ‘Vidi, ja imam 71. godinu, a ti 17. Jesam li prestara za tebe?’ Stisnuo mi je ruku, nacerio se i odgovorio: ‘Godine su samo broj’ – izjavila je.

Foto: Printscreen Instagram

Ubrzo nakon venčanja, Gary se uselio u njen dom, u kojem sada žive s njenim unukom, koji je tri godine stariji od Garyja. Par kaže da im je seksualni život dobar kao i uvijek.

– Nisam tražila mladića, ali Gary je naišao – rekla je Almeda.

– Odmah sam znala da je on onaj pravi – dodaje za Daily Star.

Sada su srećnio zajedno već šest godina i međusobno se hvale kako su ‘divni ljubavnici’.

Nakon njihove prve bračne noći, Gary je rekao da je Almeda njegova ‘žena iz snova’ i dodao: ‘Fizička strana naše veze ne može biti bolja.’

Almeda je izjavila da se zbog njega ponovno ‘osjeća kao tinejdžerka’.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što su se upoznali viđali su se svako veče, a uskoro su dobili i blagoslov svojih prijatelja i porodice, uključujući Garyjeve mame Tammy, 48, i njegove 71-godišnje bake.

Gary i Almeda podelili su video na TikToku slaveći svoju šestu godišnjicu, a Gary je uz video napisao: ‘Toliko još predivnih godina koje dolaze.’

– Almeda je toliko mlada u srcu da nam godine nikad ne smetaju, nikad ne razmišljamo o tome. Znam samo da je onog dana kad je Almeda ušla u moj život Bog uslišio moje molitve – izjavio je.

Izvor: 24sata.hr