PRVI JAVNI POLJUBAC ANASTASIJE I GUDELJA!

Anastasija Ražnatović danas slavi 24. rođendan, a na slavlje joj je stigao i dečko fudbaler Nemanja Gudelj, s kojim je u vezi tri meseca. Namanja je u Beograd stigao sa bratom i sestrom i odmah se uputio na Dedinje, gde je upoznao buduću taštu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Foto: Instagram

Anastasija je već od ponoći počela na društvenim mrežama da dobija čestitke od najmilijih, a podelila je jednu čestitku koja joj je očito najmilija.

Naime, najverovatnije je par, pošto su se svi okupili u vili kod Cece, izašli u provod. Na videu se vidi kako Anastasija i Nemanja prisno plešu uz pesmu “Tap 011” “Zbog tebe”

“I Bog bi se plašio kada bi znao koliko te volim”, čuju se stihovi dok par pleše nesvestan bilo koga oko sebe.

Podsetimo, Anastasija će proslaviti večeras 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je specijalno za ovu priliku došao iz Španije. Za veliki događaj pevačica je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra, saznaje Kurir.

Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra. Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće je piće. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocena vina i šampanjci.

I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pevati, za koji je iskeširala približno dve hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet… Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon.

Izvor: Kurir.rs