,,MANEKENKE SE MALO PUMPAJU I SREĐUJU, IZGUBILA SE TA VRSTA PRIRODNOSTI” NADEŽDA DIMITRIJEVIĆ U EMISIJI CHIT-CHAT

Ujedno najlepši model i DJ Nadežda Dimitrijević bila je gost ovonedeljnog izdanja emisije “CHIT CHAT” autora i voditelja Nemanje Kovačevića. 

Nadežda Dimitrijević dolazi iz umetničke porodice, otac joj je bio slikar, a ona je svoj put nastavila je u pravcu modelinga. Tu se nije zaustavila te je danas i poznati DJ.

-Sada me najviše pozivaju jer je to paket dva u jedan, modeling je tu, ali ne aktivan kao pre. Na početku, gledala sam druge DJ-eve, na neki način sam tezgarila, nekada sam radila za jako male pare samo da naučim posao. Godinama unazad skupljala sam muziku, preslušavala- objašnjava Nadežda.

,,MALO SE PUMPAJU I SREĐUJU, IZGUBILA SE TA VRSTA PRIRODNOSTI”

Nadežda je u razgovoru sa Nemanjom ispričala svoja shvatanja trenutnog stila života koji se propagira, ali i neke zanimljivosti o vaspitanju, modelingu i koliko se zapravo moda promenila zahvaljujući digitalnom svetu.

-Koriste se razne metode da modeli izgledaju bolje. Mi smo pre dolazile na kastinge  čiste kose, sve smo bile iste u farmerakam i belim majicima. Danas dolaze po poslednjoj modi obučene, malo se pumpaju i sređuju. Izgubila se ta vrsta prirodnosti- iskrena je manekenka.

Nadežda Dimitrijević spojila je lepo i korisno, te može da bira šta će raditi i čiju reviju će nositi.

-Najzanimljivije su mi revije mladih kreatora, htela sam da ih podržim. Uvek se sećam sebe, htela sam da neko podrži moj rad i stvaralaštvo. Mislim da bi trebalo da damo akcenat mladim kreatorima, jer je njima najteže da ,,izbiju”. Ako vidim da nisam sto posto sigurna u neki projekat, ja ne prihvatam čak i ako je finansijski primamljivo. Volim da nešto ostane iza mene. Nisam se bavila modom tako što sve radim, nego sam birala- kaže ona.

U videu pogledajte šta je još Nadežda rekla Nemanji u emisiji “CHIT CHAT” koja se emituje nedeljom u 16h na Hype televiziji.