KAKO PREPOZNATI TOKSIČAN ODNOS

Svakome se bar jednom u životu desi taj ‘toxic boy’ i u 90% slučajeva to budu i oni momci koje nikada neće ni jedna devojka preboleti. 
Foto: Pixabay

Prvi znak – zabranjivanje!

Ideš na piće sa drugaricom? Slikaj mi je! Javi mi se i pusti da slušam šta pričate… samo su neke od rečenica koje devojke dobijaju.
Takođe zabranjivanjivanje da imaš muške prijatelje.
Drugi znak – manipulacija
Kada god da dođe do svađe, on će okrenuti u svoju korist i to jako profesionalno će pomešati sa gestikulacijom da ćemo se mi u njegovom pogledu izgubiti i zbuniti – rat je gotov, pobedio je.
Treći znak – druge devojke
Lajkovanje slika drugih devojaka, uglavnom polugolih, na Instagramu i uporedjivanja njih sa vama. To je nešto što namerno rade jer znaju koliko će vas to povrediti i zaboleti, a to je i cilj ovakvih momaka!
Drage devojke, vi niste ni jedna od tih i nikada nećete biti jer ste jedistvene i ne trudite se da budete one. Nego nek’ on nađe takvu neku devojku, a vi nađite nekoga ko će voleti svaku vašu nesavršenost.
Četvrti znak – neprijatan osećaj u stomaku
Kada krene neprijatan osećaj u stomaku kada vidite njegovo ime na telefonu ili pre susreta sa njim jer mislite da vam je našao novu svađu ili novu manu – bežite! Niko nema pravo da remeti vaš unutrašnji mir, pogotovo neko ko vam je samo plus u životu,  koga ste izabrali da bude vaš saputnik u nekom periodu života.
Peti znak – kontrola
Podrazumeva se da je vaš telefon i njegov telefon i da on to može da prekontroliše kad želi.
Može da kontroliše tvoje oblačenje.
Može da kontroliše sa kim ćes se družiti.
Ovo su samo neki od znakova za prepoznavanje odnosa od kojih treba pobeći.Kada izađemo iz odnosa naučili smo najvažniju lekciju, a to je šta više nikada ne želimo!