IMA PUNO VEĆI LIBIDO OD NJEGA: RADIM OD KUĆE DA MOGU VARATI PARTNERA I TO SA TROJICOM

Žena luda za seksom vara svog dugogodišnjeg partnera s oženjenim muškarcima dok se pretvara da radi od kuće. Kaže da je njen seksualni apetit puno veći od partnera te da ovako ostvaruje svoje želje.

Foto: Pixabay

Sophie (32) iz Brightona, ima mnogo veći seksualni nagon od svog dugogodišnjeg partnera Roba, koji je menadžer u teretani – pa je kako bi zadovoljila svoje želje i potrebe u spavaćoj sobi, odlučila uživati ​​u nizu afera.

Budući da on svaki dan mora biti na poslu, 32-godišnjakinji nije teško imati niz afera njemu iza leđa.

– Dok mačke nema, miševi kolo vode – kaže.

– Volim Roba svim srcem, ali naš seksualni život nije uzbudljiv, a meni treba puno više seksa nego njemu – rekla je.

– Mislila sam da će na početku lockdowna zbog korone naš seks ‘oživeti’, ali to se nije dogodilo – kaže i dodaje kako je to jasno pokazalo da nisu ‘najbolji par’.

Kad su ograničenja ukinuta Rob se vratio na posao u teretanu, a Sophie je nastavila raditi od kuće što se pokazalo kao prava prilika za dobijanje onog što je želela.

Prijateljica joj je predložila da se učlani na portal IllicitEncounters, vodeću britansku stranicu za afere, kako bi pronašla potencijalnog ljubavnika.

Foto: Pixabay

– Moja prva afera bila je s menadžerom restorana koji je želio seks više od svoje žene. Odmah smo se našli u seksualnim fantazijama i preko WhatsAppa smo se dogovorili za seks, umjesto za spoj, te je prvi put došao k meni doma.

Sophie je bilo jako uzbudljivo imati seks tokom dana kad je trebalo da radi. Toliko joj se svidelo da je ubrzo započela i drugu aferu – s financijskim savjetnikom.

– Radio je od kuće, isto kao i ja, dok je njegova žena svakodnevno putovala iz Brightona u London – objašnjava.

– Svaki dan je bio dugo sam i tražio je ‘zabavu’ – kaže i dodaje da su se obično nalazili ponedeljkom za seks kako bi ‘lakše prebrodili’ nedelju.

Sophieina treća afera se dogodila ubrzo nakon prve dve i to s muškarcem koji radi u građevini. Sophie se nada da će pronaći još oženjenih muškaraca kako bi zadovoljila sve svoje potrebe u krevetu.

Jessica Leoni, stručnjak za seks i odnose u IllicitEncountersu, rekla je: ‘Krivica je jedan od velikih afrodizijaka’.

– Seks je puno zabavniji kada vam je ono što radite zabranjeno ili kad se mora držati u tajnosti. Rad od kuće učinio je čuda za seksualni život ljudi. Ne čudi što se varanje nalazi i na ženskim i na muškim popisima ‘zabranjenih stvari’ koje rade dok rade od kuće – objašnjava.

– Oba pola češće razmišljaju o seksu, nego kad su radili u poduzećima,  češće se pojavljuje požuda za bivšim partnerima, sanjare o kolegama koje dugo nisu vidjeli ili maštaju o ‘zabranjenom voću’ – dodaje ona.

izvor: 24sata.hr