,,Izbačena sam iz ličnih razloga, ne zato što sam loš takmičar”- JOVANA TOMIĆ iskreno o favoritu za pobedu, ličnoj higijeni ali i o drugim detaljima učešća

Jovana Tomić za sebe kaže da je svestrana osoba, bavi sportom, modelingom, molekularnom biologijom i produkcijom. U slobodno vreme voli da izlazi sa prijateljima, da putuje, čita… I sve to sa tek 24 godine.
Foto: Printscreen/Instagram

Javnost je poznaje kao jednu od učesnica zabavno-takmičarskog šoua u kojem dolazi do izražaja snaga, izdrzljivost, hrabrost ali i uspešno savladavanje svih mentalnih i fizičkih prepreka koji su ključ za što dužu borbu za opstanak.

Da li što su mladi i lepi te je priroda samo istakla dodatno njihovu lepotu, učesnici deluju negovano i sređeno. Jovana nam otkriva kako.
-Razlog tome je u suštini više na nivou fiziologije organizma. Mi nismo jeli ništa što je nezdravo i jeli smo male kolicine hrane samim tim toksini nam se nisu proizvodili u organizmu. Zube smo ispirali malo kokosovom vodom, malo slanom, snalazili smo se. Kosu sam vezala često. Morska voda i slatka voda su jedine stvari koje smo koristili za pranje i mogu reći da je tačan mit da što se manje koriste preparati kosa se manje masti– priča Jovana.
Foto: Printscreen/Instagram

 

Prosto nameće se pitanje da li postoji osećaj nelagodnosti u prikazivanju pravog sebe, bez granica. Potpuno ogoljeni bez porodice i prijatelja, pred kamerama i to bez filtera, ljudi ih upoznaju  u ,,pravom svetlu”.
,,BILO MI JE UŽASNO NEPRIJATNO!”
-Ja sam odradila laserske epilacije, što mislim da je i dosta devojaka uradilo, te nisam imala problem sa dlakama, ali ni nisam razmišljala o istim. Što se tiče fizioloških potreba, obavljali smo ih u prirodi. Bilo mi je užasno neprijatno i imala sam ogromnu blokadu što se toga tiče, to mi je bio jedan od težih delova takmičenja. Takođe, imala sam užasne probleme jer sam dobila ciklus  2/3 puta u toku od 10ak dana i imala sam užasne bolove, jer imam policistične jajnike, ali mogu reći da su tamo jako vodili računa o tome i imali smo svu lekarsku pomoć- iskrena je Jovana.
,,MOJ FAVORIT JE STEFAN!”

-Moj favorit je Stefan. Smatram da je takmičenje pored poligona i fizičke spremnosti, jedna igra međuljudskih odnosa i psihe. Stefan je izdominirao na svim poljima i nadam se da će pobediti, jer je pre svega dobar čovek, a zatim i sjajan takmičar. Ako bih birala iz plavog tima onda Nevena, isto mišljenje imam o njoj- ističe Jovana i dodaje:
Mnogo sam bila tužna kada sam ispala, što se dalo i primetiti- da ne kažem ljuta. Smatram da nisam izbačena jer sam loš takmičar već iz nekih ličnih razloga, što je meni u neku ruku bila olakšavajuća okolnost da se nosim sa izbacivanjem- prokomentarisala je Jovana.