SARA MIA JOKIĆ OTKRILA TAJNU LEPOG IZGLEDA: ,,KOŽA MI JE ZBOG OVOG PROIZVODA ODREAGOVALA BURNO, DOK OVA MASKA DAJE REZULTATE VEĆ SUTRADAN”

Voditeljka mlađe generacije Sara Mia Jokić prvobitno zapažena kao ćerka Lee Kiš, nastavlja da korača ka cilju u svom stilu- graciozno i bez skandala. Osim što je odrasla u porodici novinara, voditeljka je simbol lepote i atraktivnosti, te mnoge zanima kako neguje i održava tako lepu kožu lica.
Foto:Printscreen/Instagram
-Ja nisam neko ko je preterano opterećen negom , jer moje lice i telo nisu zahtevni u tom smislu, te ne koristim puno preparata na dnevnom nivou, jer za tim nema potrebe. U ranijim godinama sam volela da eksperimentisem, pa sam tako s’ vremena na vreme išla u drogerije i kupovala razne kreme, losione, isprobavala razne pudere, međutim moj savet je da ste sa tim stvarima ne treba igrati i da vrlo morate da vodite računa šta nanosite na svoju kožu. Ja sam imala jedan takav slučaj, iako imam relativno zahvalnu kožu lica , kupila sam skup puder, jednog jako dobrog brenda i koža mi je odreagovala veoma burno. Tako da sam od tada shvatila da sam brend ne treba da vam bude bitan, već da sve sto koristite treba da prilagodite svom tipu kože i po mogućstvu da se pre toga konsultujete sa svojim dermatologom- kaže Sara Mia.
Foto: Printscreen/Instagram
Sara Mia  je poznata po tome da uvek izgleda sređeno i negovano. Iako možete naići na mnogobrojne maske za kosu, njena maska daje odlične rezultate i pogodna je za sve tipove kose.
-Meni su se najbolje pokazale prirodne maske za kosu. Često praktikujem u svojoj rutini masku od kokosovog ulja , koju možete (a i ne morate) da pomešate sa medom ili sa bilo kojim balzamom koji imate kod kuće. Nakon sto prespavam sa takvom maskom , rezultati su već sutradan vidljivi, kosa je mnogo mekša, svilenkastija, dlaka je zaglađena , tako da je to moj mali trik koji praktikujem. Često ljudi pitaju da li imam nadogradnju, međutim kosa mi je prirodna.Nemam uzore i ne ugledam se na neku posebnu ličnost , niti pratim određene trendove sto se nege tiče , jer mislim da je sve sto koristimo i radimo najvažnije da prilagodimo sebi i da je to jedini pravilan put kako bismo bile lepe i negovane. Ne oslanjajte se na druge , već samo pratite sebe i koristite samo ono sto vam je neohodno, nemojte da preterujete- zaključila je Sara i oduševila nas mini trikovima koje svakako vredi probati.
Ova prelepa plavuša karijeru je nastavila u okviru emisije ,,Hype life sa Sarom Miom” na Hype TV-u.