MORAŠ DA SE IZVINIŠ MOJOJ MAJCI ILI JE KRAJ: NOVAK USLOVIO JELENU, NOVI POTRES U BRAKU POZNATOG PARA

Novak Đoković uslovio Jelenu da što pre raščisti i poboljša odnos sa njegovom majkom.

Foto: Printscreen/Instagram

Nakon trijumfa u Rimu, Novak se posvetio sređivanju porodičnih odnosa pa je odlučio da stavi tačku na sukob svoje žene Jelene i majke Dijane. Naime, Novak Đoković uslovio je Jelenu da se što pre izvini njegovoj majci, iscrpljen porodičnom situacijom i nesuglasicama koje već predugo traju.

– Novak nije hteo da se meša u njihov odnos misleći da je to samo faza kroz koju prolaze. Kako se stvari nisu promenile, Novak će odmor iskoristiti kako bi pomirio Jelenu i Dijanu, jer je sve otišlo predaleko. Nakon što je Dijana u jednoj emisiji izjavila kako dopušta unucima da jedu sve, Jelena je Novaku poslala klip emisije rekavši da je neprimereno da Dijana tako govori u javnosti. Novak joj je tada rekao da i ona mora da spusti loptu i da bi bilo lepo da njih dve sednu i konačno porazgovaraju – kaže izvor za “Star” i dodaje:

– Jelena je pre dve godine rekla nešto što je Dijanu jako povredilo i Nole smatra kako bi trebalo da joj se izvini za to, kako bi dalje mogle da nastave bez neprijatnosti. Naglasio je Jeleni da mu pritisak sa te strane ne treba i da mogu imati probleme, ako se njih dve ne pomire, jer on ne želi da bira između majke i žene. Jelena je bila zatečena da on ovoga puta nije stao na njenu stranu.

Da li će se sukob svekrve i snahe konačno rešiti i rasteretiti teniskog asa ostaje da vidimo.

 

IZVOR: Story (story.rs)