DŽONI DEP U VEZI SA ADVOKATICOM KOJA GA BRANI U SPORU SA BIVŠOM SUPRUGOM

Advokatica Džonija Depa, Kamila Vaskez, odbija da komentariše glasine o romansi između nje i njenog slavnog klijenta.

Bivši supružnici, Džoni Dep i Amber Herd, trenutno su na suđenju zbog klevete koju je pokrenuo slavni glumac protiv Herd. Advokatica Vaskez je u ponedeljak i utorak ispitivala glumicu optuživši je, između ostalog, da je izmislila tvrdnje o Depovom seksualnom napadu na nju.

Glumčevi obožavatelji na društvenim mrežama sada nagađaju da su Vaskez i zvezda “Pirata s Kariba” započeli romantičnu vezu.

– Ljudi žele da znaju izlazite li sa Džonijem Depom – čuje se pitanje upućeno advokatici u videu koji je objavio TMZ.

Depova advokatica odbila je da komentariše glasine izlazeći sa suda, a pritom se smešila dok se probijala kako bi komunicirala s obožavateljima svog klijenta.

Foto: Printscreen/YouTube

Ni glumac ni njegova advokatica nisu potvrdili glasine, a izvori bliski Depu tvrde da su glasine neutemeljene.

Izvor za TMZ rekao je da se ceo pravni tim sprijateljio s 58-godišnjim glumcem, te da su se njihovi odnosi pretvorili iz profesionalnih u prijateljske, a da advokatica Vaskez nije u vezi s glumcem.

Takođe navode da Vaskez smatra da Dep ima dobar smisao za humor, te da zapravo izlazi s Britancem koji ima posao s nekretninama.

Podsetimo, glumac tuži bivšu suprugu za klevetu zbog članka koji je napisala u The Washington Postu 2018, u kojem tvrdi da je bila žrtva porodičnog nasilja. Iako se u članku ne navode imena, Dep govori da je izgubio posao, te da je njena izjava finansijski uticala na njega.

Bivši slavni par sklopio je romansu nakon što su zajedno glumili u filmu “The Rum Diary” 2011. Venčali su se 2015, a razveli nedugo zatim, 2017, kada je Dep morao da isplati bivšu suprugu u iznosu od sedam miliona dolara.

Izvor: Kurir.rs